Ο διαγωνισμός έληξε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή. Νικητής είναι ο Τέλης Λύκος.

________________________________________

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι on fire και οι χειμερινοί είναι on the process για την οργάνωσή τους. Ένα μείζον θέμα για κάθε καλεσμένο ή υποψήφιο κουμπάρο – κουμπάρα είναι το δώρο που θα κάνει στο ζευγάρι. Αν θέλετε κάτι πρωτότυπο που θα ξεφεύγει από τα τετριμμένα το καλύτερο δώρο που μπορείτε να  κάνετε στους φίλους σας που παντρεύονται είναι ένα χαλαρωτικό beauty treatment που θα αφαιρέσει όλη την ένταση των γαμήλιων προετοιμασιών….και πιστέψτε μας ότι θα το εκτιμήσουν α-φά-ντα-στα.

yes-i-do-margi-spa-contest-1

Εμείς εξασφαλίσαμε για εσάς ένα υπέροχο δώρο για ένα ζευγάρι που θέλει να δοκιμάσει από κοντά την beauty περιποίηση που προσφέρει το The Margi Hotel.

Το αγαπημένο μας ζεστό και φιλόξενο The Margi Hotel, που αποτελεί μια all time classic όαση, μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας, προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι, το πιο ρομαντικό δώρο του φθινοπώρου, ένα couples massage αξίας 190 ευρώ!

yes-i-do-margi-spa-contest-2

Εξειδικευμένοι θεραπευτές θα σας υποδεχτούν στα ειδικά διαμορφωμένα treatment rooms μοναδικής αρχιτεκτονικής, όπου θα σας βοηθήσουν μέσα από μια ολιστική θεραπεία, να αποβάλλετε όλο το στρες, την αρνητική ενέργεια και την ένταση της καθημερινότητας, και να ανανεωθείτε σωματικά και πνευματικά. Επιπλέον, το Margi Spa  διαθέτει μια couples σουίτα καθώς και steam room και sauna για να απολαύσετε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ευεξίας, μαζί με τον σύντροφό σας, τον φίλο ή τη φίλη σας.

yes-i-do-margi-spa-contest-4

Λάβετε μέρος και μπορεί να είστε ο τυχερός ή  η τυχερή που θα κερδίσει ένα μοναδικό μασάζ για δύο…!

Οι υπόλοιποι μην απογοητεύεστε, αλλά επωφεληθείτε της φθινοπωρινής προσφοράς του Margi Spa: Από 1 έως 10 Οκτωβρίου, με κάθε θεραπεία προσώπου ή σώματος το Margi Spa σας προσφέρει δώρο μία επιπλέον θεραπεία για  ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!

yes-i-do-margi-spa-contest-5

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Κέρδισε ένα couples massage αξίας 190 ευρώ!

Τρόπος Συμμετοχής:

Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας ως σχόλιο κάτω από το post και απαντήστε μας σε μια πρόταση τι σημαίνει για εσάς φθινοπωρινός γάμος.

Όροι Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα 28/09  έως και 10/10 οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18. Η ανακοίνωση του νικητή  θα γίνει στις 13/10.  Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον ο νικητής  δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες.

Το συγκεκριμένο δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και εδώ

 Από την Εύα Ανυφαντή