O διαγωνισμός Candy Bag έληξε, νικήτρια είναι η Κατερίνα Ραπτοδήμου. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν επικοινωνήσεις μαζί μας το δώρο θα δοθεί στην επόμενη νικήτρια.

_________________________________________________________

Τσάντες!Μικρές, μεγάλες, μεσαίου μεγέθους, με χρώματα με υφάσματα με δέρμα ή συνδυασμό όλων αυτών. Όπως και να έχει η τσάντα είναι καθαρά γυναικείο αξεσουάρ και προέκταση του εαυτού μιας γυναίκας! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η δημιουργός και σχεδιάστρια Γεωργία Καυγά που βρίσκεται πίσω από τις υπέροχες Candy Bag,μινιμαλιστικές τσάντες που επιτρέπουν το παιχνίδι με κάθε είδους υλικά.

Yes I do Candy Bag 1

Με εφαλτήριο τη σχολή Βελουδάκη και το σχεδιασμό ρούχων αρχικά η Γεωργία αποφάσισε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό της γυναικείας τσάντας “H ενασχόληση  μου με το χώρο της μόδας ξεκίνησε από πολύ νωρίς λόγω του επαγγέλματος των γονιών μου που διατηρούσαν βιοτεχνία ρούχων, άρα ήταν μια φυσική εξέλιξη για μένα.”

Yes I do Candy Bag 5

Πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν τάσεις ή τουλάχιστον αν υπάρχουν πρέπει να προσαρμόζονται στο εκάστοτε στυλ την ρωτάμε αν θεωρεί πως ένα ντύσιμο για να είναι στιλάτο θα πρέπει να απαρτίζεται και από τα κατάλληλα αξεσουάρ και εν προκειμένω να δοθεί προσοχή στην τσάντα.  “Θεωρώ ότι το στυλ μιας γυναίκας καθορίζεται απόλυτα από την τσάντα και το παπούτσι. Και θα έδινα την ίδια απάντηση ακόμα και αν δεν ασχολιόμουν με αξεσουάρ, πόσο μάλλον τώρα.”

Περιγράφει τις τσάντες τις ως “Διαχρονικές, ιδιαίτερες και ποιοτικές” ενώ σε σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιεί αναφέρει ότι “Ως κύριο υλικό στις συλλογές μου πρωταγωνιστεί το δέρμα και αναλόγως με τις ανάγκες της εποχής κάνω και κάποιους συνδυασμούς όπως π.χ. φέτος που στην καλοκαιρινή μου συλλογή χρησιμοποιώ δέρμα μαζί με μια συγκεκριμένη τεχνοτροπία υφαντού.”

Yes I do Candy Bag 2

Και φυσικά η κουβέντα γυρνάει σε Yes I do καταστάσεις, γάμους, κουμπάρες καλεσμένες! “Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω κάνει ήδη έναν και θα ξανάκανα.” Και οι καλεσμένες και  κουμπάρες Γεωργία τι να προσέξουν στο θέμα τσάντα και γάμος;  “Η τσάντα που πρέπει να κρατάει μια γυναίκα σε τέτοιου είδους ιδιαίτερες περιστάσεις θεωρώ πως πρέπει να καθορίζεται από την ίδια της την προσωπικότητα, δηλαδή να είναι κάτι το οποίο η ίδια έχει διαλέξει και σίγουρα αυτό ως αποτέλεσμα θα κάνει την διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες καλεσμένες. Καλό βέβαια θα είναι η τσάντα να είναι καλής ποιότητας και γιατί όχι μια Candybag sur mesure είτε παντρεύεται, είτε είναι καλεσμένη / κουμπάρα! “

Yes I do Candy Bag 3

Και σε τι λες στιλιστικά Yes I do και No I don’t αντίστοιχα; “Θα πω Yes I do σε λευκό πουκάμισο, μαύρο φόρεμα, κλασικές γόβες ενώ No I don’t σε λουλουδάτα prints, συνδυασμό έντονων χρωμάτων και φω-μπιζού.”

Και επειδή εμείς λατρέψαμε όλες αυτές τις “ζαχαρένιες” Candy bags σας χαρίζουμε την metallic silver shoulder/cross bag των φωτογραφιών του άρθρου. Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το άρθρο αφού κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ και απαντώντας στην ερώτηση “Τι είδους τσάντα θα κρατούσατε σε ένα γάμο;”. Ο διαγωνισμός ισχύει από 20/02/2015 έως και 06/03/2015. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 09/03/2015. Μετά την ανακοίνωση του νικητή και εφόσον μέσα σε δυο ημέρες δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα!

Καλή επιτυχία!

Yes I do Candy Bag 4

Για περισσότερες Candybag δημιουργίες μπείτε στη σελίδα τους στο Facebook εδώ  ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα παρακάτω:

Showroom: 12,Anagnostopoulou St.

Athens/GR
T: (+30) 2130067613
(+30) 694 8520812
(+30) 694 0269188

Από την Αργυρώ Γιακούμα