Ο διαγωνισμός έληξε. Νικήτρια είναι η Κέλλυ Παπαϊωάννου .  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω με mail για τον τρόπο εξαργύρωσης του δώρου σου!

________________________________

nilaya  yes i do

Την αγάπη μας για το Nilaya Mystic Spa την ξέρετε και αν δεν την ξέρετε μπείτε να μάθετε όλα όσα θέλετε εδώ ! Έχοντας γυρίσει πολλά spa της Αθήνας για να σας προτείνουμε το καλύτερο, τόσο για εσάς μελλόνυμφα ζευγάρια, όσο και για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα τέλειο wedding gift ή ένα απολαυστικό bachelorette party, καταλήγουμε πως η ενέργεια, οι υπηρεσίες και το περιβάλλον του Nilaya Mystic Spa μάς έχουν κερδίσει για τα καλά!

Έτσι αποφασίσαμε να τρέξουμε ένα μεγάλο διαγωνισμό! Έναν διαγωνισμό για κάθε νύφη που ζει με μεγάλη ένταση την προετοιμασία του γάμου της και θέλει να χαλαρώσει λίγο πριν ( ή λίγο μετά) τη μεγάλη μέρα!

Θες να κερδίσεις ένα  πολυτελές Bridal Spa Package;

Τι περιλαμβάνει;

a.       Ανατολίτικη Θεραπεία για το σώμα  με ζεστά  πουγκιά λευκής άμμου και μασάζ με αιθέρια έλαια βανίλιας, καρύδας και λάδι  Monoi.

b.      Προηγμένη θεραπεία προστασίας και ανανέωσης του προσώπου με βλαστοκύτταρα φρούτων (Ελβετικό μήλο, κόκκινο σταφύλι, ρόδι, μάνγκο, πεπόνι, ακτινίδιο, μούρο) και βιταμίνες που ενισχύει τη φυσική ικανότητα επανόρθωσης και νεανικότητας της επιδερμίδας, προστατεύοντας την αποτελεσματικά από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τη φθορά του χρόνου.

c.       Hammam – Sauna – Jacuzzi

Διαδικασία διαγωνισμού:

1. Κάνε like στη σελίδα του Nilaya Mystic Spa εδώ.

2. Κάνε like στη σελίδα του YesIDo εδώ

3. Πες μας με comment τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο μετά από μια δύσκολη μέρα!

Good Luck Girls!

nilaya  yes i do

Όροι διαγωνισμού:
Διάρκεια διαγωνισμού: 20/11/2014 – 10/12/2014
Ανακοίνωση νικητών: 12/12/2014
Σημείωση: αν σε πέντε μέρες μετά την πρώτη επικοινωνία με τον νικητή/ -τρια δεν λάβουμε απάντηση, τότε θα επικοινωνούμε με τον πρώτο επιλαχόντα /-ουσα.