Ο διαγωνισμός για 2 set Homesies | The Yes I do collection έληξε! Νικήτριες είναι οι Ιωάννα Καρά και Χαρούλα Μάντζιου. Θα σας ειδοποιήσουμε για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

____________________________________________________

Λίγες ώρες πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και η προετοιμασία σας ως bride to be έχει ήδη ξεκινήσει. Το δωμάτιο σας είναι γεμάτο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαμά, φίλες κολλητές και η κουμπάρα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε. Μαζί φυσικά είναι και ο φωτογράφος σας για το pre-wedding photoshoooting και φυσικά θέλετε να είστε και σε αυτές τις φωτογραφίες όμορφη και περιποιημένη ακόμα και αν δεν φοράτε το νυφικό σας. Τι θα φορέσετε όμως;

Η περίσταση απαιτεί ή κάτι λευκό σαν το νυφικό σας ή κάτι σε γήινες αποχρώσεις για να θυμίζει άμμο, παραλία και destination γάμο.

Η συνεργασία μας με τα Homesies μόλις ξεκίνησε, οπότε ετοιμαστείτε για μια πλήρη Yes I do collection με bridal σχέδια ανάλογα με την εποχή.

Yes I do homesies 3

Yes I do homesies 4

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Homesies μπείτε εδώ και εδώ 

Και επειδή ξέρουμε πόσο πολύ σας αρέσει το συγκεκριμένο Yes I do Homesie item, εμείς χαρίζουμε σε 2 τυχερές, από ένα Homesies – The Yes I do collection στο χρώμα της άμμου! Είτε είσαι νύφη, είτε παντρεύεις την κολλητή σου και θες να της κάνεις ένα υπέροχο δώρο, λάβε μέρος στον διαγωνισμό!

Τρόπος συμμετοχή στον διαγωνισμό Homesies – The Yes I do Collection

1. Κάντε like στη σελίδα του Yes I do στο Facebook εδώ  και των Homesies εδώ

2. Απαντήστε μας με σχόλιο στην ερώτηση “Ποιον θα θάλετα νε έχετε οπωσδήποτε δίπλα σας στη γαμήλια προετοιμασία σας;”

O διαγωνισμός ισχύει από 24/07/2015 έως και 24/08/2015 και η ανακοίνωση των 2 νικητών θα γίνει 15/09/2015

Αν σε πέντε μέρες μετά την πρώτη επικοινωνία με τους νικητές δεν λάβουμε απάντηση, τότε θα επικοινωνούμε με τους πρώτους επιλαχόντες.

Παραλαβή/παράδοση δώρων: Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τη διεύθυνση στην οποία σας ενημερώνουμε κάθε φορά στο γραπτό μήνυμα. Οι αποστολές εκτός Αθηνών πραγματοποιούνται με courrier με έξοδα του παραλήπτη.

Για να δείτε τους όρους των διαγωνισμών μπείτε εδώ 

Homesies : Κεντρική Διάθεση : Αμαρουσίου Χαλανδρίου 87, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6831830