O διαγωνισμός για την #koumpara_2015 της χρονιάς έληξε! Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή! Νικήτρια / Κουμπάρα της χρονιάς είναι η Μαρία Παπαγρηγορίου – Πήρδα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την εξαργύρωση του δώρου σου!

________________________________________________________

#koumpara_2015

γίνε η κουμπάρα της χρονιάς!

Είναι εκείνη που θα τρέξει μαζί σου σε όλες τις προετοιμασίες, θα σε στηρίξει, θα σε βοηθήσει, θα σε φροντίσει και θα υπομείνει όλα τα άγχη, τις αγωνίες και γιατί όχι και τις γκρίνιες σου μέχρι την ολοκλήρωση των προετοιμασιών για τη μεγάλη μέρα της ζωής σου. Αξίζει όμως και εκείνη ένα μεγάλο δώρο!

Το Yes-i-do, η Funkmartini και το jamjar.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να βρουν και να αναδείξουν την πιο ξεχωριστή κουμπάρα της σεζόν!

Έπειτα από πολλές συμμετοχές παρακάτω είναι οι 10 φιναλίστ που “μοιράζονται” μαζί μας την δική τους ξεχωριστή ιστορία κουμπαριάς! Ψήφισε την δική σου αγαπημένη φωτογραφία και κουμπάρα, στο ειδικά διαμορφωμένο Facebook album στη σελίδα του Yes I do εδώ  και εκείνη που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes θα αναδειχθεί η #koumpara_2015 της χρονιάς κερδίζοντας το πιο λαχταριστό και εντυπωσιακό handmade outfit  (ρούχο, αξεσουάρ & κόσμημα) της επιλογής της από το jamjar.gr , ενώ η Funkmartini θα αναλάβει το ολοκληρωμένο beauty treatment της! Το μοναδικό αυτό πακέτο δώρων θα ολοκληρωθεί με μια επαγγελματική φωτογράφισή της με το νέο της look, για να θυμάται με ακόμη περισσότερη αγάπη και χαρά τη μεγάλη μέρα!

Ας δούμε τις ιστορίες των κοριτσιών!

Χριστίνα Καραμούρτη

“Η πιο funk κοινή μας εμπειρία που θα θυμόμαστε μεγάλες πια και θα κλαίμε από τα γέλια είναι τα γράμματα στους Backstreet Boys. Η γνωριμία μας έγινε στο κατηχητικό και την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου ως Ανθούλα. Πρόταση κουμπαριάς δεν έγινε με την επίσημη έννοια του όρου γιατί ήταν απλώς αυτονόητο και meant to be να γίνει! Εκείνο που την κάνει ξεχωριστή στα μάτια μου είναι το ταμπεραμέντο της και η τσαχπινιά της και όταν είμαστε μαζί είμαστε απλά ο εαυτός μας! Θέλω να της ευχηθώ υπομονή και ότι η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί πριν από αυτή υπήρχε ήδη μια δυνατή φιλία!”

Χριστίνα Καραμούρτη
Χριστίνα Καραμούρτη

 

Μαρία Παπαγρηγορίου -Πήρδα

“Η γνωριμία μας έγινε μέσω του μελλοντικού της συζύγου γιατί είμαστε στην ίδια μπάντα. Στο κινητό μου την έχω αποθηκευμένη ως Margariatarial, ενώ η πιο funk κοινή μας εμπειρία είναι αυτή που “έρχεται” στο bachelorette party! Έχω μεγάλα σχέδια για αυτό (γέλια)! Η πρόταση κουμπαριάς έγινε μετά από πρόβα που είχα με την μπάντα στο studio. Την αγαπώ τόσο πολύ γιατί είναι αλάνι στο σώμα μιας πριγκίπισσας και θέλω να της ευχηθώ Don’t grow up dude!  Και μην ξεχνάς η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί έχουμε περάσει, ζήσει και κάνει πολλά!”

Μαρία Παπγρηγορίου-Πήρδα
Μαρία Παπαγρηγορίου-Πήρδα

 

Δάφνη Κυρίτση

” Γνωριστήκαμε μαζί σε έναν παιδότοπο όπου και δουλεύαμε μαζί. Στο κινητό μου την έχω περασμένη ως Ηρούλι. Ξέραμε από πάντα ότι μια μέρα θα γίνουμε κουμπάρες και η πιο funk κοινή μας εμπειρία είναι όταν χάσαμε το πλοίο μας λόγω του ότι αποκοιμηθήκαμε στην παραλία σε νησί και έπρεπε να είμαστε πίσω την επόμενη μέρα για δουλειά. Πώς γυρίσαμε; Βρήκαμε μια μεγάλη παρέα που είχε καταμαράν και μας γύρισαν πίσω στην Αθήνα. Δεν πήγαμε την επόμενη μέρα στη δουλειά όμως γιατί ήπιαμε όλοι αρκετά και τελικά βρεθήκαμε στον Πόρο αντί στην Αθήνα και δεν το καταλάβαμε καν μέχρι το πρωί που είχαμε βάλει ξυπνητήρι για να πάμε κατευθείαν στην δουλειά. Είναι ξεχωριστή για μένα γιατί είναι ό,τι χρειάζομαι και είμαι ό,τι χρειάζεται ακόμα και όταν τσακωνόμαστε. Γιατί τσακωνόμαστε αλλά ξέρουμε ότι μετά από μια ώρα ό,τι και αν έχει γίνει θα μιλήσουμε και θα είμαστε καλά. Θέλω να της ευχηθώ να είναι πάντα ευτυχισμένη και να μην κάνει καμία απολύτως θυσία στην ευτυχία της και να θυμάται πάντα την αγάπη της γι’ αυτόν τον άνθρωπο ακόμα και στις κακές στιγμές. Η δική μας κουμπαριά είναι η πιο δυνατή από όλες γιατί ακόμα και όταν ξεκινήσαμε απλά τη γνωριμία μας ξέραμε ότι εγώ θα την παντρέψω, όπως και γιατί την μέρα που βρήκε τον άντρα της ζωής της γνώρισε και τον άνθρωπο της ζωής της. Δεν φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας η μια στην άλλη και ισορροπούμε η μια την άλλη. Έχουμε περάσει μαζί μεγάλες λύπες και μεγάλες χαρές επίσης και έχουμε σταθεί μαζί πάντοτε.”

Δάφνη Κυρίτση (αριστερά η κουμπάρα, δεξιά η νύφη)
Δάφνη Κυρίτση (αριστερά η κουμπάρα, δεξιά η νύφη)

Μαρία Δούρου

“Γνωριστήκαμε στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου και την έχω περασμένη στο κινητό μου ως Φανούλι. Η πιο funk κοινή μας εμπειρία είναι η διακοπές μας στα Χανιά και γενικότερα όλες μας οι διακοπές! Η πρόταση κουμπαριάς έγινε πολύ απλά! Αμέσως μετά την πρόταση γάμου με πήρε τηλέφωνο και μου το ζήτησε! Εκείνο που την κάνει ξεχωριστή στα μάτια μου είναι ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα και πολλές φορές επικοινωνούμε χωρίς να μιλάμε. Επίσης, συμπληρώνουμε η μία την άλλη. Εύχομαι και στους δυο τους να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα, να είναι αγαπημένοι, να κάνουν πολλά μωράκια και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα! Η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί επισφραγίζει μία δυνατή και μακροχρόνια φιλία που βασίζεται σε ειλικρινή αισθήματα.”

Μαρία Δούρου (αριστερά η κουμπάρα δεξιά η νύφη)
Μαρία Δούρου (αριστερά η κουμπάρα δεξιά η νύφη)

Μαρία Σταύρου

“Γνωριστήκαμε μέσω των οικογενειών μας. Στο κινητό μου την έχω περασμένη ως ΦΙΚΣ-ΟΥΡΑ. Η πιο funk κοινή εμπειρία μας ήταν στις διακοπές μας στην Κέρκυρα όταν η νύφη έπαθε νευροκαβαλίκεμα, ενώ η πρόταση κουμπαριάς μπορεί να υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά έγινε με ένα πολύ τρυφερό γράμμα. Εκείνο που την κάνει ξεχωριστή στα μάτια μου είναι η καλοσύνη και η ευαισθησία της και το ότι η φιλία μας στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Της εύχομαι να συνεχίσει να είναι η ουρά μου όπως πάντα και να ξέρει ότι η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί ξεχειλίζει από  αγάπη!”

Μαρία Σταύρου
Μαρία Σταύρου

Κατερίνα Σιακατάνη

“Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων και παρόλο που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου έκανα περισσότερη παρέα μαζί της παρά με τις φίλες μου. Στο κινητό μου την έχω περασμένη ως “Αβρεφούλα μου”. Η πιο funk κοινή μας εμπειρία είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από όλα όσα έχουμε ζήσει μπορεί να είναι. Οι χοροί στη μέση του δρόμου; Το ζεϊμπέκικο της; Τα ατέλειωτα research σε Social Media του ανθρώπου που μπανίσαμε το προηγούμενο βράδυ; Πρόταση κουμπαριάς δεν έγινε γιατί απλά ήταν δεδομένο το ότι θα γινόμασταν κουμπάρες. Για μένα εκείνο που την κάνει ξεχωριστή είναι το ότι είναι το καλύτερο παιδί του πλανήτη, γιατί όλο της φεύγω να ζήσω στα εξωτερικά και ακόμα με αγαπάει το ίδιο, γιατί είναι η αβρεφούλα μου. Τέλος. Η δική μας κουμπαριά είναι η πιο δυνατή γιατί είμαι η κλασσική καλτ φυσιογνωμία που όπου βρεθεί και όπου σταθεί κραυγάζει ότι θέλει να γίνει κουμπάρα και γίνεται ένα σόου γύρω από αυτή μου την επιθυμία. Όποιον ρωτήσετε τί θέλει να γίνει η Κατερίνα όταν μεγαλώσει θα πει Κουμπάρα. Γελάσαμε πάρα πολύ με το διαγωνισμό σας. Όλοι σκέφτηκαν εμένα μόλις το είδαν.”

Κατερίνα Σιακατάνη
Κατερίνα Σιακατάνη

Θεοδώρα Μανολά

“Γνωριστήκαμε ενώ ήμασταν συμμαθήτριες. Στο κινητό μου την έχω περασμένη ως Λιάκι! Η πιο funk στιγμή μας θα είναι όλα όσα θα ζήσουμε στο γάμο της. Η πρόταση κουμπαριάς έγινε μόλις μου έδειξε φωτογραφία του Δημήτρη (μέλλοντα γαμπρού) όπου της είπα “αυτόν θα τον παντρευτείς και εγώ κουμπάρα!”. Εκείνο που την κάνει ξεχωριστή είναι το ότι είναι μια πανέμορφη, ξεχωριστή, έξυπνη και ψύχραιμη κοπέλα που είναι πάντα εκεί για μένα και ενώ είμαστε τόσο διαφορετικές ταιριάζουμε πολύ! Της εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη και να αντέξει ο γάμος της όλες τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να θυμάται ότι η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί η φιλία μας έχει δοκιμαστεί και υπάρχει πραγματική αγάπη.”

Θεοδώρα Μανολά
Θεοδώρα Μανολά

Έλενα Τρίκα

“Την γνώρισα μέσω του πρώην μου μιας και είναι η αδερφή του. Στο κινητό την έχω περασμένη ως Άντζυ.  Η πιο funk κοινή μας εμπειρία είναι μια βραδιά στους Εγκρεμνούς στη Λευκάδα. Πρόταση κουμπαριάς δεν έγινε γιατί ήταν δεδομένο ότι θα είμαι η κουμπάρα της! Την αγαπώ και την ξεχωρίζω γιατί είμαστε και οι δύο τρελές και θα είμαστε! Της εύχομαι πάντα να χαμογελάει και να ξέρει ότι η δική μας κουμπαριά είναι η πιο δυνατή γιατί υπάρχει μεγάλη αγάπη από πίσω!”

Έλενα Τρίκα
Έλενα Τρίκα

Σαρίτα Βαρούχ

“Γνωριστήκαμε στο Πανεπιστήμιο. Στο κινητό μου την έχω περασμένη ως Πασχαλίτσα. Η πιο funk κοινή μας εμπειρία ήταν όταν κάναμε το γύρο του νησιού της Χίου πίνοντας ούζο σε διαφορετικά σημεία, τραγουδούσαμε ελληνικά και κάναμε διάφορα χορευτικά. Σταδιακά έπειτα από αυτό η παρέα μεγάλωνε συνεχώς! Η πρόταση κουμπαριάς έγινε κάποια στιγμή που είχαμε βγει για φαγητό. Την ξεχωρίζω γιατί είμαστε και οι δυο τρελές και θα είμαστε και της εύχομαι να ερωτεύεται κάθε μέρα, όλο και περισσότερο τον kou-ba-rouli! Η δική μας κουμπαριά είναι ξεχωριστή γιατί έπειτα από 15 χρόνια φιλίας, πολλά χιλιόμετρα που μας χωρίζανε για αρκετά χρόνια, μπορεί να μας αρέσουν διαφορετικά πράγματα και να διασκεδάζουμε με διαφορετικούς τρόπους αλλά πάντα θα είναι η δεύτερη αδερφή μου!”

Σαρίτα Βαρούχ
Σαρίτα Βαρούχ

Σου άρεσαν όλες οι ιστορίες αλλά κάποιες περισσότερο; Μπες εδώ  και ανέδειξε την #koumpara_2015 της χρονιάς!