Ο διαγωνισμός έληξε. Νικητές είναι οι Ελένη Ταξάκη, Διονυσία Κοσμάτου, Δώρα Ψαλλιδάκη, Ζωή Φουκαράκη, Ανδρόνικος Ιακουμίδης. Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνει  από τις Εκδόσεις Διόπτρα, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα, στη στοά του βιβλίου, με την ταυτότητα του νικητή.

______________________________________________________________

Η σχέση μας με τις Εκδόσεις Διόπτρα είναι καρμική… Τα βιβλία τους τα αγαπάμε και τα διαβάζουμε φανατικά! Ανακαλύψαμε μια νέα – φανταστική- κυκλοφορία δια χειρός Γιάννη Ξανθούλη που μας έκλεισε το μάτι! Ένα βιβλίο για το yes i do!

dioptra yes i do

Το story του βιβλίου:

…Ο γάμος γίνεται την Κυριακή και προκαλεί την ανατροπή στο ταξίδι. Ταξίδι στο παρατεταμένο καλοκαίρι μιας γυναίκας στα μαύρα και του μικρού γιου της. Μάνα και παιδί πενθούν έναν άντρα χαμένο στα χρόνια του πολέμου. Πληροφορίες δεν υπάρχουν παρά μόνο υποθετικό πένθος, υποθετική ορφάνια.
Και τώρα το ταξίδι. Μακρινό καλοκαιρινό ταξίδι από την Αθήνα στον Έβρο• ταξίδι φορτωμένο δισταγμούς και επιθυμίες. Εκεί θα ’ρθουν αντιμέτωποι με όλα τα διλήμματα της ζωής τους, επώδυνα και γεμάτα από τις χαρές που τους λείπουν. Πάνω τους, μια ύπουλη συναστρία ειρωνικών αστερισμών• και μέσα σ’ όλα ο γάμος, σαν οξύμωρο περιστατικό μεταξύ τρελού πανηγυριού και τραγωδίας.
Οι ήρωες της ιστορίας αυτής θα παίξουν και θα μπλεχτούν μέσα στον χρόνο. Στο παρόν και στο μέλλον, με τις τρικλοποδιές του αορίστου… Γι’ αυτό και τα αισθήματά τους, έντονα όσο ποτέ, θα ενηλικιωθούν με επικίνδυνη ταχύτητα. Μέσα από τη ματιά του παιδιού κι ενός καλοκαιριού με συστατικά τον έρωτα, το πάθος, τον θάνατο και το γέλιο. Όπως η ίδια η ζωή. Και πίσω απ’ όλα ο γάμος, σαν πρόσχημα σοβαρό, με την αστεία αθωότητά του.
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Ιορδάνης Μακρής με τον Ιορδάνη Λεοντίου και την κοινή τους λαχτάρα για το ταξίδι-περιπέτεια, ας το αφήσουμε σε όσους συμμερίζονται τους γρίφους και αποδέχονται την πρόσκληση στον γάμο της Κυριακής.

 

Δες περισσότερα για τις εκδόσεις Διόπτρα εδώ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Κέρδισε ένα από τα 5 αντίτυπα του “Την Κυριακή έχουμε γάμο” από τις εκδόσεις Διόπτρα!

Τρόπος Συμμετοχής:

Γράψε μας με comment το δικό σου αγαπημένο βιβλίο!

Όροι Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός ισχύει από 15/10/2015 έως και 25/10/2015 και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18. Η ανακοίνωση του νικητή  θα γίνει στις 27/10/2015 και η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τις Εκδόσεις Διόπτρα, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα, στη στοά του βιβλίου, με την ταυτότητα του νικητή!  Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον ο νικητής  δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες.