Ο διαγωνισμός έληξε, σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή.

Νικήτριες είναι οι: Άννα Σπηλιωτοπούλου (Tiffany Tan, 37) και Ράνια Δογάνη (Polly Black, 37). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας. Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες.

____________________________________________

Η περιήγησή μας στο shoedeal.gr μας πήρε το μυαλό! Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να βρει υπέροχα σχέδια σε τιμές ακόμα και -80%;

Διαλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα και μια τυχερή (νύφη or not νύφη!) θα κερδίσει το δικό της αγαπημένο σχέδιο!

1. Κομψή και διακριτική!

Τα σανδάλια Crystal Tan, στο χρώμα της άμμου, είναι ιδανική επιλογή για μία chic και διακριτική εμφάνιση στα σοκάκια κάποιου ελληνικού νησιού… τα λευκά πετράδια που στολίζουν τα Crystal Tan θα κάνουν την τέλεια αντίθεση με τα μαυρισμένα σας πόδια.

Crystal Tan
Crystal Tan

2. Ρομαντική διάθεση!

Butterflies are flying around! Αν είστε ρομαντική και δεν το κρύβετε, τότε κάποιες πεταλούδες μπορούν να εμπλουτίσουν ένα αέρινο look σας. Οι επιλογές σας είναι πολλές, διαλέξτε ανάμεσα στα σανδάλια Tiffany (Tan ή Beige) και τα Nora Dessert.

Tiffany Tan
Tiffany Tan
Tiffany Beige
Tiffany Beige
Nora Dessert
Nora Dessert

3. Λάμψη κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο!

More bling please! Αν είστε τολμηρές με τις μεγάλες λαμπερές πέτρες και ξέρετε πως να συνδυάσετε το glamorous με την κομψή απλότητα των ελληνικών νησιών φορέστε τα Rebecca Black ή τα Polly Black σανδάλια.

Rebecca Black
Rebecca Black
Polly Black
Polly Black

4. Δυναμική εμφάνιση!

A little bit of rock! Σε όσες από εσάς αγαπάτε τα trooks και την ελαφρά ροκ διάθεση στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο προτείνουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο, εξίσου όμορφες επιλογές, σανδάλια Lily Toro ή Kasia Cuoio.

Lily Toro
Lily Toro
Kasia Cuoio
Kasia Cuoio

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Κέρδισε τα δικά σου bridal σανδάλια από το shoedeal.gr !!

Τρόπος Συμμετοχής:

Γράψε μας με comment ποιο ζευγάρι θα φορούσες για να παντρευτείς -almost barefoot- σε κάποιο ξωκλήσι της Ελλάδας και βέβαια το νούμερο που φοράς! Δυο τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι!

Όροι Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός ισχύει από 10/08/2015 έως και 30/08/2015 και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18. Η ανακοίνωση του νικητή  θα γίνει στις 01/09/2015 και η αποστολή του δώρου γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα από το shoedeal!  Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον ο νικητής  δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες.