Ο διαγωνισμός έληξε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή. Νικήτριες είναι η Ευγενία Παπά και η Κασσιανή Παντελίδου.

______________________________

Άλλη μια “επίσκεψη” στο shoedeal.gr, άλλη μια ευκαιρία για ψώνια! Ποιά από εσάς μπορεί να αντισταθεί στη θέα των νέων χειμερινών σχεδίων, σε εντυπωσιακά καλές τιμές; Εγώ πάντως όχι!

Αλλά επειδή δεν σκέφτομαι ποτέ μόνο τον εαυτό μου αλλά και όλες εσάς τις μέλλουσες νύφες (or not) που και με βροχή και με κρύο πρέπει να συνεχίσετε να οργώνετε την πόλη για να ολοκληρώσετε τις νυφικές προετοιμασίες, διάλεξα τα 4 αγαπημένα μου χειμερινά ζευγάρια και δύο τυχερές από εσάς θα κερδίσουν το δικό τους αγαπημένα σχέδιο!

Γεννημένη επαναστάτρια.

Τα Red Label Biker Boots, σε μαύρο χρώμα με κόκκινη φόδρα, είναι ιδανικά για μία μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Ενώ είναι τόσο άνετα που θα σας βοηθήσουν να “αλωνίσετε” ανέμελα την πόλη ανεξαρτήτως καιρού…

Red Label
Red Label

Λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση.

Οι Bonnie Silver Sneaker Boots συνδυάζουν μοναδικά την άνεση των Sneakers με εντυπωσιακές ασημί παγιέτες σε ένα ζευγάρι μπότες που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας δίνοντας αυτή την extra λάμψη στην εμφάνισή σας!

Bonnie Silver
Bonnie Silver

Άνετη και κομψή.

Τα Celebrity Black Fred Slip-on Sneakers είναι τόσο άνετα όσο δεν φαντάζεστε! Χάρη στον υπερυψωμένο τους πάτο όχι μόνο κερδίζετε σε πόντους αλλά και άνεση, ενώ το σχέδιό τους είναι τόσο πρωτότυπο που σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

Celebrity Black
Celebrity Black

Αθλητικός τύπος.

Τα Coco Black Sneakers είναι η καλύτερη επιλογή για μία fashionable active εμφάνιση. Ποιός είπε πως οι αθλητικοί τύποι δεν μπορούν να ακολουθούν τη μόδα;

Coco Black Coco Black
Coco Black

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Κέρδισε τα δικά σου χειμερινά παπούτσια από το shoedeal.gr !!

Τρόπος Συμμετοχής:

Γράψε μας με comment ποιο ζευγάρι θα φορούσες για να ξεχυθείς στην πόλη για wedding shopping και βέβαια το νούμερο που φοράς! Δυο τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι!

Όροι Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός ισχύει από 02/11/2015 έως και 15/11/2015 και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18. Η ανακοίνωση του νικητή  θα γίνει στις 16/11/2015 και η αποστολή του δώρου γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα από το shoedeal!  Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον ο νικητής  δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες.