Τον ξέρουμε γιατί διαλέγει τα τραγούδια για εμάς κάθε Σαββατοκύριακο (18:00-21:00) στον Pepper 96.6.   Επίσης τον ξέρουμε γιατί κάθε βράδυ τις καθημερινές μας μεταδίδει την ασυγκράτητη αγάπη του για το ελληνικό ρεπερτόριο στον Μέντα 88 fm.   Τις καθημερινές τον ακούμε διαβάζοντας τον και στο Jumping Fish της Cosmote, στο οποίο επιλέγει για εμάς με μπρίο και μεράκι «Το τραγούδι της ημέρας».

Yes I do Panos Sourounis 10

Ύστερα από όλα αυτά πιστεύεις πως ο Πάνος Σουρούνης δεν έχει άποψη για την τέλεια δεκάδα τραγουδιών που πρέπει όπως και δήποτε να παίζουν σε έναν γάμο; Γελάστηκες, έχει και παραέχει! Ορίστε τα all time classic κομμάτια by Πάνος Σουρούνης που πρέπει κάπως να τρυπώσουν στη λίστα του κάθε DJ που ντύνει με τις μουσικές του την είσοδο του γαμήλιου ζεύγους, το γεύμα και το πάρτυ του γάμου. Κι έχουμε και λέμε:

1. Elvis Presley – Love Me Tender

«Διότι πιο σίγουρη λύση από τον βασιλιά δεν υπάρχει καμιά. Οι επιλογές πολλές διότι η συγκίνηση που φέρνει αυτή η φωνή είναι τέτοια που μπορεί ο γάμος να σταματήσει από την πλημμύρα των δακρύων.»

Yes I do Panos Sourounis 1

2. Elvis Costello – She

«Αν στη νύφη αρέσει ο Παπακαλιάτης είναι η σίγουρη λύση. Αν δεν της αρέσει ο Παπακαλιάτης, τότε γιατι δεν γνωρίσαμε εμείς πρώτοι ρε; Αν δεν της αρέσει σίγουρα θα θέλει να μας υπενθυμίσει το τραγούδι πως η star της βραδιάς είναι εκείνη.”

Yes I do Panos Sourounis 6

3. The Troublemakers – Get Misunderstood

4. Yann Tiersen – Rue Des Cascades 

Yes I do Panos Sourounis 7

5. Μάνος Χατζιδάκις – Το κονσέρτο

6. Boris Kovac – Beguine At The End

«Τα συγκεκριμένο ορχηστρικό είναι μια ταινία μικρού μήκους. Οπότε κατά την διάρκεια του ο καθένας εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς μπορεί να θυμηθεί ότι κατεβεί στο νου του. Μετά μπορεί να συνεχίσει τον γάμο ή να φύγει τρέχοντας!»

Yes I do Panos Sourounis 8

7. Air – Playground Love

«Αν αυτό το άσμα παίζει κατά την είσοδο του ζεύγους τότε τα βαφτίσια θα έρθουν ακόμα πιο γρήγορα.»

Yes I do Panos Sourounis 9

8. The Chakachas – Jungle Fever

«Σίγουρα η νύφη είναι έγκυος ήδη. Να μας ζήσει βρε!»

9. Barry White – Can’t Get Enough of Your Love Baby

«Όσο σημαντικό είναι να υπάρχει γαμήλια τούρτα άλλο τόσο σημαντικό είναι να ακουστεί τουλάχιστον ένας Barry.»

Yes I do Panos Sourounis 5

Και τέλος…10. Frank Sinatra – Love & Marriage

«Επειδή έχει πλάκα και μου άρεσε η σειρά».

Yes I do Panos Sourounis 4

Από την Κέλλυ Παπακωνσταντίνου