Αν έπρεπε να θυμηθείτε ένα πράγμα από τον καλύτερο γάμο που έχετε πάει ποτέ, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν το wedding party που κράτησε ως το πρωί! Γιατί τα συστατικά ενός επιτυχημένου wedding party είναι τρία: καλή μουσική, χορός και σωστή ηχητική κάλυψη! Η συζήτηση με τον Ανδρέα Γιαννά της Music Essentials έχει πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον…

Ανδρέα, Wedding Music Is…

Το Α & το Ω για ένα επιτυχημένο γαμήλιο πάρτι!! Τα περισσότερα ζευγάρια δίνουν ολοένα και περισσότερη σημασία στο πώς θα περάσουν οι καλεσμένοι τους  αλλά και οι ίδιοι την ώρα του party. Θέλουν να θυμούνται αξέχαστες στιγμές από εκείνη την βραδιά! Τέτοιες στιγμές μοιραζόμαστε όταν έχουν αρχίσει όλοι και χαλαρώνουν σιγά σιγά και με την κατάλληλη μουσική όλοι γίνονται ένα στο dancefloor κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Winter Wedding @ Grand Bretagne  – μια σειρά από 18 κινητές κεφαλές ώστε να δημιουργήσουμε έντονο το στοιχείο του party lighting στον χώρο!
Photo credits: Dimitris Giouvris

The most important “Music Essential” is…

Να αφήνεις τον DJ ελεύθερο από αυστηρά playlist να πιάσει τον παλμό του γαμήλιου πάρτι.  Φυσικά συζητάμε με το ζευγάρι από πριν το ύφος και το στιλ της μουσικής που επιθυμούν και τα ‘dos & don’ts’ αλλά πολλές φορές είναι απαραίτητο να πηγαίνουμε με τον παλμό της πίστας και του κεφιού για να απογειώσουμε το πάρτι. Και από ό,τι ακούμε αυτό άλλωστε είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε! With music essentials, fun is guaranteed!

Romantic Wedding @ Zogeria  –  το ζευγάρι στον πρώτο τους χορό κάτω από τα string lights μας!
Photo credits: Anna Rousos

The Dj is…

Αναπόσπαστο κομμάτι για το γαμήλιο πάρτι….και αμέσως όλοι φέρνουμε στο νου μας το τραγούδι ‘Last night a DJ saved my life’!! Προτείνουμε λοιπόν, το ζευγάρι να διαλέξει έναν DJ με τον οποίο έχει χημεία και καταλαβαίνει τις ανάγκες του. Εμείς, στην music essentials, έχουμε μια ομάδα από πολύ έμπειρους DJs και ανάλογα με τις ανάγκες του ζευγαριού προτείνουμε και τον κατάλληλο άνθρωπο. Πάντα φροντίζουμε να αφιερώνουμε χρόνο πριν από κάθε γαμήλιο πάρτι όχι μόνο για να συζητήσουμε το ύφος και στιλ της μουσικής αλλά να βρούμε ιδέες για τραγούδι εισόδου, πρώτου χορού και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί!

 Music is ON @  wedding party in Mykonos –  music is ΝΟΤ what we do, is who we ARE!

Η σωστή ηχητική κάλυψη περιλαμβάνει…

Πολλοί πιστεύουν ότι ηχητική κάλυψη είναι μόνο 2-3 ηχεία στην πίστα, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερο από αυτό! Στην music essentials επενδύουμε στον εξοπλισμό μας κάθε χρόνο και δουλεύουμε μόνο με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό για ένα ζευγάρι σημαίνει ηχεία με τρομερή ακουστική, υψηλής αισθητικής και διακριτικά στον χώρο και που λειτουργούν με πολύ λίγα καλώδια.  Επίσης, για εμάς σωστή ηχητική κάλυψη σημαίνει ότι όλα θα λειτουργήσουν άρτια την ημέρα της εκδήλωσης όχι μόνο από την τεχνική άποψη αλλά και από άποψη συνεργασίας και επαγγελματισμού με τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Chic & Elegant Wedding @ Ecali Club –  τεχνική του ‘uplighting’,  αποδώσαμε την απόχρωση του μοβ ώστε  να ταιριάζει και  να αναδείξει την διακόσμηση!
 Photo credits: George Pahountis

Για εμάς ένας γάμος πρέπει…

Να γίνει με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να τον χαρεί το ζευγάρι πάνω απ’όλα!! Να τον διαμορφώσει έτσι ώστε να βγει κάτι που τους αντιπροσωπεύει, ώστε να το ευχαριστηθούν εκείνοι και να το μεταδώσουν στους καλεσμένους τους!

Σε ο,τι αφορά στις δικιές μας υπηρεσίες, προτείνουμε να επενδυθεί λίγος χρόνος παραπάνω από το ζευγάρι στο κομμάτι της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης καθώς πιστεύουμε ότι το κομμάτι αυτό είναι καθοριστικό γιατί με λίγο budget ( σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα έξοδα της εκδήλωσης) μπορεί να αναβαθμίσει αισθητικά όλη την εκδήλωση και να δώσει το σωστό mood!

Η Music Essentials είναι…

Fun, creative με το κατάλληλο know- how και επαγγελματισμό!

Dreamy Beach Wedding @ Skiathos-   αρμονικός συνδυασμός από string lights & party lights! 

Credits

Photo Aνδρέα: Γιώργος Μπουζάκης

Grooming: Inglot

Hair: Ξένια Καπιζιώνη

Location: Semiramis

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

DuoViolins: Δημήτρης Ίσαρης & Γιώργος Γαϊτάνος. 

The LetterCo: Φωτεινά γράμματα για το γάμο σας. 

8 πράγματα που κάθε νύφη ξεχνά πριν το γάμο της.