Η μακρόχρονη εμπειρία και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν την ομάδα της εταιρείας Events Music είναι τα στοιχεία εκείνα που την κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων ζευγαριών, που ονειρεύονται να επισφραγίσουν το νέο τους ξεκίνημα με μία ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν σε αυτά προσθέσετε τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, τότε η επιτυχία του γαμήλιου πάρτι σας είναι δεδομένη!

Το 1988 ο Τάκης Χιωτακάκος μαζί με τον Πάνο Τσιλούνη οραματίστηκαν να ιδρύσουν μια εταιρεία που θα κάλυπτε τις οπτικοακουστικές ανάγκες κάθε είδους εκδήλωσης. Σήμερα, 35 χρόνια μετά, η Events Music έχει καθιερωθεί στον χώρο της wedding industry αναλαμβάνοντας να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των weds-to-be για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Το Yes I Do συνομίλησε με τον co-founder Τάκη Χιωτακάκο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις top τάσεις στον τομέα sound & lighting για τη σεζόν που διανύουμε, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μυστικά που εγγυώνται την επιτυχία ενός wedding party.

.

Κύριε Χιωτακάκο, ποιες υπηρεσίες προσφέρετε όσον αφορά τα events και τους weds-to-be που ετοιμάζουν τον γάμο τους και τι είναι αυτό σας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες;

H Events Music, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία γαμήλιες δεξιώσεις εντός και εκτός Ελλάδος, προσφέροντας ένα σύνολο premium υπηρεσιών σε ζευγάρια διαφορετικών εθνικοτήτων. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι weds-to-be μας επιλέγουν, ώστε να είναι σίγουροι για την επιτυχία του wedding party τους. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

• Dj sets / live bands
• Ήχος και εικόνα: professional sound systems / led wall / monitor led tv’s / projectors / screens
• Φωτισμός: ambient / sound related (party lights) / string light (vintage) / fairy lights / pin spot / up lighting
• Extras και υποστήριξη: stages & dancing floors / truss support / fireworks / tents / drone shots / photobooth / backdrops σκηνικά / podium

Πότε ένα event ή ένα wedding party θεωρείται επιτυχημένο; Ποια στοιχεία μπορούν να εγγυηθούν αυτή την επιτυχία;

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι η μουσική είναι το σημαντικότερο στοιχείο που μπορεί να κάνει ένα γαμήλιο party να χαραχθεί στη μνήμη του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Σε αυτό φυσικά, σπουδαίο ρόλο παίζει επίσης η άψογη και αρμονική συνεργασία όλων των επαγγελματιών της εκδήλωσης προκειμένου να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η πρώτη ερώτηση που κάνετε στο ζευγάρι που σας έχει επιλέξει;

Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε στο ζευγάρι είναι το πώς έχουν φανταστεί το wedding party, προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί τους όλο το σκηνικό και να προχωρήσουμε με τους κατάλληλους συνεργάτες στο στήσιμο όλου του πλάνου.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε έναν εσωτερικό και σε έναν εξωτερικό χώρο σε σχέση με τη μουσική;

Ένας εσωτερικός χώρος εξασφαλίζει κατά ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό ευελιξία στη στάθμη της έντασης του ήχου σε σχέση με τον εξωτερικό χώρο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του χορευτικού μέρους του party και επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι είναι συγκεντρωμένοι σε έναν χώρο. Από την άλλη, ένας εξωτερικός χώρος προσφέρει επιπλέον παροχές, με το φυσικό στοιχείο να πρωταγωνιστεί (ουρανός, φεγγάρι, αστέρια, θάλασσα ή/και πισίνα) και φυσικά, δημιουργεί το κατάλληλο summer mood. Το ύφος της μουσικής προσαρμόζεται ανάλογα με το εάν ο χώρος είναι κλειστός ή ανοιχτός, όπως και η διάθεση ανάλογα με την εποχή (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι). Συνεπώς, σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα, η μουσική θα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρη και με καλοκαιρινά vibes.

Κεφάλαιο «φωτισμός»: Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στο wedding party και ποιες είναι οι top τάσεις για το 2024;

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός σε μια γαμήλια δεξίωση, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συνολική ατμόσφαιρα, τη διάθεση και την αισθητική της εκδήλωσης. Για το 2024 ο φωτισμός θα είναι αρχιτεκτονικά σχεδιασμένος, ώστε να αναδεικνύει τον χώρο και να δημιουργεί μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της τελετής και του δείπνου, σε amber χρωματισμούς με έναν ελαφρύ τόνο θερμού λευκού όπου απαιτείται. Ο δυναμικός και σωστά προγραμματισμένος φωτισμός των βασικών χρωμάτων (χωρίς έντονες εναλλαγές) μπορεί να δώσει ενέργεια στην πίστα κατά τη διάρκεια του party. Η ατμόσφαιρα silver gold & mirrors πιστεύω ότι αποτελεί την κορυφαία τάση για το dance wedding party τη φετινή σεζόν.

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το venue που θα φιλοξενήσει το εκάστοτε event; Συνεργάζεστε με πολλούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα;

Το wedding venue είναι απίστευτα σημαντικό καθώς αποτελεί το σκηνικό για μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή ενός ζευγαριού. Η επιλογή του χώρου είναι σημαντικό να αντικατοπτρίζει το στιλ του ζευγαριού και των καλεσμένων, ενώ το μέγεθός του πρέπει να εναρμονίζεται με τον αριθμό των καλεσμένων. Ένας σωστά οργανωμένος χώρος προσφέρει τα απαραίτητα standards ώστε όλοι να απολαύσουν το wedding party. Ένα υπέροχο venue με αρχιτεκτονική αισθητική, γραφική θέα και άνετους χώρους συμβάλλει σε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο γάμου που αποτυπώνουν την ουσία της ημέρας. Για τα υπαίθρια γαμήλια πάρτι, ο χώρος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Έχοντας ένα plan B ή έναν χώρο με στεγασμένες επιλογές, διασφαλίζεται ότι η εκδήλωση μπορεί να συνεχιστεί ανεξάρτητα από τυχόν άσχημη έκβαση του καιρού.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με αρκετούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι: Radisson Blu Athens Hotel, St. George Lycabettus, Grand Resort Lagonissi, Cape Sounio Grecotel, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, Κτήμα Λάας, Amalia Hotel Ναύπλιο, Santa Marina Mykonos Resort, κ.ά.

Γιατί όλα τα ζευγάρια σας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια; Είναι η ασφάλεια που αισθάνονται μαζί σας, ως αποτέλεσμα της μεγάλης εμπειρίας που έχετε στον χώρο του event production;

Κάθε ζευγάρι μας εμπιστεύεται πρωτίστως γιατί νιώθει ασφάλεια στο κομμάτι της μουσικής επιμέλειας, καθώς ο DJ που επιλέγει αντανακλά το στιλ και την προσωπικότητά του. Επιπλέον, οι weds-to-be αναγνωρίζουν σε εμάς το πάθος για αυτό που κάνουμε σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που μας διακρίνουν.

Ποιο event ή wedding party σας έχει μείνει αξέχαστο και γιατί;

Κάθε event είναι ξεχωριστό και μοναδικό, αλλά εκείνα που θα μας μείνουν αξέχαστα είναι κυρίως στα ελληνικά νησιά όπου υπήρχε θετική ενέργεια από την αρχή στους καλεσμένους. Η μουσική μας ταξίδευε κυριολεκτικά τις αισθήσεις και ο χορός ξεκινούσε ήδη από τη στιγμή του dinner, πριν καν χορέψει το ζευγάρι… Καταλαβαίνετε, φυσικά, τι ακολουθούσε στη συνέχεια! Την επόμενη ημέρα όλο το νησί μιλούσε για την απίστευτη μουσική που ακουγόταν το προηγούμενο βράδυ και διασκέδαζε μαζί μας έστω και από μακριά.

Τι συμβουλή δίνετε στα ζευγάρια που ονειρεύονται το τέλειο γαμήλιο πάρτι;

Να είναι χαλαροί, χωρίς άγχος, ώστε να διασκεδάσουν και να χαρούν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να ανησυχούν για την εξέλιξη της βραδιάς, καθώς όλα είναι οργανωμένα από τους εκάστοτε επαγγελματίες που φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια.

Η Events Music σε τι λέει πάντα… Yes I Do;

Όπως λέει και το τραγούδι του αγαπημένου μας Λουκιανού, με τον οποίο είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε, «Στα ξενύχτια λέμε ναι! Και στα πάρτι λέμε ναι!»

…No, I Don’t;

Δύσκολα θα μας ακούσετε να λέμε όχι! That’s a fact!

Events Music 

Διεύθυνση: Ανθουσών 10, Δροσιά, Αθήνα

www.eventsmusic.gr

E-mail: info@eventsmusic.gr, mevents@otenet.gr

Τηλέφωνο: 6932320022, 6944686300

Facebook: Eventsmusic

Instagram: @eventsmusic_takis_chiotakakos

VIMEO: vimeo.com/eventsmusic

YouTube: ‪www.youtube.com/user/eventsmusicprod‬

RELATED POSTS