Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του πλησιάζει και η ημέρα του γάμου σας. Η εκκλησία έχει κλειστεί, το ίδιο και ο χώρος του πάρτι. Όλα είναι στη θέση τους, οι πρόβες έχουν γίνει, οι καλεσμένοι  έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση, το φαγητό και η τούρτα έχουν δοκιμαστεί και δε μένει παρά να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας.

Όμως, υπάρχει κάτι το οποίο διαφεύγει από τα περισσότερα ζευγάρια και πιθανότατα να μην το έχετε συμπεριλάβει ούτε εσείς  στην οργάνωση του γάμου σας! Τι είναι αυτό; Τα welcome drinks φυσικά!

yesido-welcomedrinks7

yesido-welcomedrinks5

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30 βαθμούς, το καλοκαίρι στην Ελλάδα, όσο ρομαντικό είναι, τόσο μας δυσκολεύει, μας ζεσταίνει και μας… διψάει. Φανταστείτε λοιπόν στην περίπτωση ενός γάμου σε ανοιχτό χώρο με τον ήλιο να έχει μόλις «πέσει» πόσο πολύ θα ζεσταίνονται οι καλεσμένοι σας!

yesido-welcomedrinks1

Μην τους αφήσετε λοιπόν να περιμένουν μέχρι την ώρα του φαγητού για να δροσιστούν! Προνοήστε και φτιάξτε ένα χώρο στην είσοδο της εκκλησίας με welcome drinks, δροσιστικά ποτά που θα αναζωογονήσουν τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου του γάμου σας!

yesido-welcomedrinks3

yesido-welcomedrinks2

Αφήστε τα αλκοολούχα ποτά για το πάρτι και σερβίρετε σε μεγάλες γυάλινες κανάτες δροσερό στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA λεμόνι ή ροδάκινο ενώ για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σερβίρετε 2 μη αλκοολούχες βερσιόν του σε Mojito & Caipirinha συνδυασμένα με δροσερό τσάι.

nestea-lemon 3D

nestea-peach 3D

Οι επιλογές είναι οι εξής:

BlueBerry Tea Mojito

Αναμείξτε μούρα, φύλλα μέντας και lime, σόδα ή ανθρακούχο νερό με στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA λεμόνι και κεράστε τους καλεσμένους κατά την είσοδό τους στον προαύλιο χώρο του ναού.

yesido-welcomedrinks8

ή

Pineapple Caipirinha Green Tea

Συνδυάστε δηλαδή χυμό ανανά, φέτες ανανά και στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA λεμόνι για ένα πιο φρουτώδες δροσιστικό welcome drink.

yesido-welcomedrinks4

Την αλκοολούχα βερσιόν των welcome drinks προτείνουμε να την κρατήσετε για το πάρτι. Φτάνοντας οι καλεσμένοι στο χώρο της γιορτής, υποδεχθείτε τους – πριν καθίσετε για φαγητό με δροσερή NESTEA Sangria ή Vodka NESTEA.

yesido-welcomedrinks10

Για την NESTEA εκδοχή της Sangria, θα χρειαστείτε κρύο στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA ροδάκινο, λευκό κρασί, σιρόπι ή μέλι, κομματάκια φράουλες, νεκταρίνια και mangos, ενώ για το δεύτερο ποτό θα χρειαστείτε κρύο στιγμιαίο ρόφημα NESTEA λεμόνι, μέντα,  ανθρακούχο νερό ή σόδα και βότκα.

Yes I do Tip: Για ακόμη πιο δροσερό καλωσόρισμα, προτείνουμε να ετοιμάσετε δροσιστικές γρανίτες από στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA ή γρανίτες με τα συγκεκριμένα ποτά. Οι καλεσμένοι σας θα σας λατρέψουν!

yesido-welcomedrinks6

Διαλέξτε λοιπόν το welcome drink που προτιμάτε, τόσο για την εκκλησία, όσο και  πριν την είσοδο των καλεσμένων στο χώρο του πάρτι ή της δεξίωσης και να είστε σίγουρες πως ο γάμος σας θα είναι ο πιο δροσερός NESTEA γάμος του καλοκαιριού!

nestea logo

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε και εδώ !

Από τη Μαρία Κόφου