img_9926.jpg

Φανταστείτε ένα κινητό πλήρως εξοπλισμένο bar με vintage στοιχεία, έτοιμο να παρέχει cocktails, μουσική και άψογη οργάνωση στη δική σας μοναδική στιγμή, εκείνη της ημέρας του γάμου σας. Ο Μιχάλης Σιδέρης και ο Γιάννης Δάβαρης, δημιουργοί του The Vantastic Bar, υπόσχονται ευφάνταστα cocktails, μοναδικά welcome drinks και fun-tastic διάθεση on your wedding day! Άλλωστε αυτά δεν είναι τα βασικά συστατικά του τέλειου wedding party;

Μιχάλη και Γιάννη πείτε μας με λίγα λόγια ποια είναι η ομάδα του The Vantastic Bar.

Είμαστε μια ομάδα δύο ατόμων, φίλοι κολλητοί χρόνια, με αγάπη για τα ποτά, τα αυτοκίνητα και τη μουσική. Όλα αυτά τα ενώσαμε και έτσι φτιάξαμε το The Vantastic Bar.

dsc_0068_copy.jpg

Γιατί vantastic; Πώς εμπνευστήκατε την ονομασία και όλο το εγχείρημα;

Vantastic από το funtastic… θέλαμε ένα όνομα που να συνδέεται με κάτι ωραίο, με κάτι που θα το ακούει κανείς και θα «χαίρεται», αλλά να περιέχει και το van. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το vantastic με τη βοήθεια και του γραφίστα φίλου μας TomyK.

0013.jpg

Πέρα από μια πετυχημένη ιδέα, παίζει εξίσου πολύ σημαντικό ρόλο και η ομάδα. Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας στο δικό σας duetto;

Όρεξη για αυτό που κάνουμε, συνέπεια και μεγάλη χαρά να είμαστε δίπλα στις πιο ευτυχισμένες στιγμές των ανθρώπων που μας προτιμούν για να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.  

Τι θα συμβουλεύατε ένα ζευγάρι για τη σωστή επιλογή ποτών στο after wedding party;

Να το αφήσουν πάνω μας… και όλα θα είναι τέλεια!

img_0164.jpg

Ποια είναι η πρότασή σας για το ιδανικό non-alcohol drink και welcome drink;

Έχουμε δημιουργήσει για non-alcohol δικές μας γεύσεις δροσιστικές, ιδανικές για ανθρώπους που δε θέλουν αλκοόλ και για παιδιά σε παιδικά πάρτι. Οι γεύσεις τους είναι όμοιες με αρκετά από τα signature cocktails μας. Όσον αφορά το welcome drink, προτείνουμε cocktails χαμηλά σε αλκοόλ με βάση τη μαστίχα αλλά και το γνωστό σε όλους Αperol Spritz το οποίο έχει πολλούς fans.

Πιστεύετε πως τα ζευγάρια δίνουν βάση στο bar catering; Προτιμούν signature cocktails ή απλά «άφθονο ποτό»;

Θεωρούμε ότι ένα πετυχημένο πάρτι γάμου ξεχωρίζει από τη μουσική και τα ποτά που διαθέτει. Γι’ αυτό έχουμε αναλάβει και τους δύο αυτούς τομείς με μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία μάς δείχνει ότι τα ζευγάρια δίνουν ιδιαίτερη βάση στο θέμα του bar catering. Συνηθίζεται να προτιμούν open bar με δυο τρία signature cocktails και όλα τα straight ποτά σε άφθονη ποσότητα.

img_0133.jpg

Πέρα από τον γάμο, σε ποια άλλα είδη εκδηλώσεων είναι το van-άκι σας παρόν;

Το Vantastic Bar μπορεί να εξυπηρετήσει εταιρικά events, εγκαίνια, promotions, παιδικά πάρτι και φυσικά κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το VANTASTIC BAR και το VANTASTIC BOX παρέχουν

Δύο bar stations, ηχητική κάλυψη, οθόνη για προβολή video, βαρέλια-stand
Μουσική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του κάθε event
Barman
DJ
Η κάβα που προσφέρεται γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη. Καλύπτεται κάθε επιθυμία, και σε straight ποτά και σε signature cocktails. Το στήσιμο των van γίνεται με βάση τον χώρο του κάθε event. Ειδικά στο θέμα γάμου, μπορεί να αποτελέσει μέρος του στολισμού με λειτουργικό ρόλο είτε απλά ένα cocktail bar. Για παράδειγμα, σε γάμο στην Κύθνο, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, η λειτουργία του ήταν να προσφέρει μετά τις 02.00 τη νύχτα street food από chef! Και τα δύο van διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ISO καθώς και άδεια υγειονομικού.

0067.jpg

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο cocktail και ποιο το signature cocktail ενός γάμου που δε θα ξεχάσετε ποτέ;

Αγαπημένο cocktail είναι το «The Vantastic Drink», το οποίο όμως δε θα σας αποκαλύψουμε… Σε γάμο που έγινε καλοκαίρι, ζητήθηκε από το ζευγάρι να πίνουν όλοι μόνο old fashion cocktails, που θεωρούμε ότι είναι μόνο για χειμώνα.

img_0149.jpg

Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που σας έχει ζητηθεί σε έναν γάμο;

Μας ζητήθηκε σε γάμο από τη νύφη, η οποία ήταν bartender, να ετοιμάζει εκείνη όλα τα σφηνάκια των καλεσμένων.

Το «The Vantastic Bar» μπορεί να κάνει τη διαφορά γιατί…

…το όχημα που επιλέξαμε να κάνουμε bar δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ παγκοσμίως για κάτι ανάλογο. Είναι σαν ένα κινητό μαγαζί-bar… αλλά με ρόδες. Η διαφορά μας είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε τη δουλειά αυτή μόνο επαγγελματικά αλλά περνάμε κι εμείς καλά, εισπράττοντας χαμόγελα από τους πελάτες μας.

the_vantastic_bar.jpg

Credits

Photos Μιχάλη Σιδέρη & Γιάννη Δάβαρη: Γιώργος Μπουζάκης

Grooming: Λένια Σιδέρη

Hair: Εύη Πατσιατζή

Location: Politia Tennis Club

Διαβάστε επίσης…

Tα 9 wedding foods που όλοι “μισούν να αγαπούν” 

Φτιάχνοντας μενού με νου!

Πώς θα επιλέξετε τη γαμήλια τούρτα; 

Από τη Μάρθα Ντάβαρη