Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι πολύ διαδεδομένοι… πολλοί από τους καλεσμένους σας πριν παραβρεθούν στον δικό σας γάμο πιθανό να έχουν ήδη πάει σε άλλους 3, 4 γάμους φέτος το καλοκαίρι. Καταλαβαίνετε πως κάτι πρέπει να κάνετε για να κάνετε τον δικό σας γάμο να ξεχωρίσει ανάμεσα στους άλλους και να τον κάνει αξέχαστο.

Η καλύτερη λύση είναι να είστε εσείς καλύτεροι “οικοδεσπότες” σε σύγκριση με τους υπόλοιπους και να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας όσο καλύτερα μπορείτε. Και επειδή ο καλός οικοδεσπότης φαίνεται από το καλωσόρισμα δώστε μεγάλη προσοχή στο ποτό υποδοχής, στο ποτό που θα προσφερθεί στους καλεσμένους σας μόλις φτάσουν στο πάρτι του γάμου σας. Διαλέξτε ένα ποτό δροσιστικό και απολαυστικό.

Πρότασή μας… διαλέξτε το Somersby!

IMG_2363

Τι είναι το Somersby;

Το Somersby είναι ένας απολαυστικός ανθρακούχος μηλίτης με απαράμιλλη αναζωογονητική γεύση. Έχει περιεκτικότητα 4,5% σε αλκοόλ, και χάρη στη φρουτώδη γεύση του, στις αφρώδες φυσαλίδες του και το δροσιστικό άρωμά του καταφέρνει να διαφοροποιείται τελείως από τα υπόλοιπα ποτά και προσφέρει ένα ασύγκριτα δροσιστικό, καλοκαιρινό ποτό με βάση το μήλο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο κλασικό Somersby Apple Cider ή το πιο girly και φρουτένιο Somersby Cider με γεύση Βατόμουρο… ή ακόμη καλύτερα να προσφέρετε και τα δύο.

Πως να τα προσφέρετε;

The classic way!

Πάρτε μερικά rustic καφάσια, διακοσμήστε τον πάτο τους με μία κομψή δαντέλα και γεμίστε τα με παγωμένα μπουκάλια Somersby! Τοποθετήστε τα στην είσοδο στου πάρτι και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν παγωμένο δροσιστικό μηλίτη the classic way…

IMG_2356

IMG_2360

The girly way!

Αν το να σερβίρετε το Somersby σε μπουκάλια δεν σας φαίνεται ιδανική ιδέα για τις φίλες σας και ψάχνετε έναν πιο girly τρόπο σερβιρίσματος… no worries. Πάρτε μερικά ποτήρια λεπτά και ψηλά, γεμίστε τα μέχρι τη μέση με παγάκια και συμπληρώστε με την αγαπημένη σας γεύση Somersby… απαραίτητη προσθήκη είναι τα πολύχρωμα καλαμάκια! Τίποτε δεν είναι πιο χαριτωμένο και κοριτσίστικο από τα πολύχρωμα καλαμάκια…

IMG_2366

IMG_2362

IMG_2368

Mix it up!

Αν αγαπάτε τα κοκτέιλ, το Somersby μπορεί να αποτελέσει την τέλεια βάση για πάρα πολλά δροσερά και ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Προτείνουμε το πεντανόστιμο Cider Bellini.

Τι θα χρειαστείτε; Για ένα ποτήρι Cider Bellini χρειάζεστε 1 κλωνάρι δενδρολίβανο, λίγη σαμπάνια ή κρασί Prosecco και  Somersby Apple Cider.

Πάρτε ένα ποτήρι σαμπάνιας, ανοίξτε ένα μπουκάλι Somersby Apple Cider και γεμίστε το ποτήρι μέχρι λίγο κάτω από τη μέση, συμπληρώστε με σαμπάνια ή Prosecco και σερβίρετε με το κλωνάρι δενδρολίβανο… so tasty!

f_time1004d_cocktails-01

Από την Ευαγγελία Σιγάλα

Photoshooting by NKPR photography