Η διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης αποτελεί βασικό κομμάτι στην οργάνωση ενός γάμου. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία καλείστε να πάρετε τόσες πολλές αποφάσεις, που ίσως σας πιάσει πονοκέφαλος! Χρώματα, υφάσματα, λουλούδια, όλα πρέπει να ταιριάζουν στο ύφος που θέλετε να αποπνέει ο γάμος σας.

Φωτογραφία από Leonardo Miranda (Unsplash)

Μια πολύ όμορφη και κάπως ασυνήθιστη ιδέα, που δεν τολμούν πολλά ζευγάρια, είναι να ενσωματώσετε το royal blue χρώμα στη διακόσμηση της τελετής και της δεξίωσης. Ειδικά οι καλοκαιρινοί γάμοι που βρίσκονται στα… σκαριά αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι θα απογειωθούν με αυτή την επιλογή χρώματος!

Δείτε 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε στοιχεία σε royal blue απόχρωση για τον γάμο σας.

1. Είναι αριστοκρατικό

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το royal blue λέγεται ότι εφευρέθηκε από μυλωνάδες στο χωριό Rode, στην κομητεία του Somerset στην Αγγλία, από μια κοινοπραξία που κέρδισε έναν διαγωνισμό για τη δημιουργία ενός φορέματος για τη βασίλισσα Charlotte, σύζυγο του βασιλιά George III. Ποιος δεν θα ήθελε ένα χρώμα με τέτοια ιστορία να πρωταγωνιστήσει στον γάμο του;

Φωτογραφία από andibravo_photography (Instagram)

2. «Φωνάζει» ελληνικό καλοκαίρι

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το μπλε. Το μπλε της θάλασσας, το μπλε των Κυκλάδων, το μπλε της Ελλάδας! Υπάρχει πιο όμορφο σκηνικό για τον καλοκαιρινό γάμο σας;

Φωτογραφία από Tatiana Gonzales (Unsplash)

3. Συμβολίζει την πίστη και την υπομονή

Το royal blue συμβολίζει την πίστη και την υπομονή, βασικά χαρακτηριστικά για την επιτυχία ενός γάμου. Δεν είναι η τέλεια αφορμή λοιπόν για να το επιλέξετε;

4. Συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό

Αντί να προτιμήσετε μόνο το λευκό χρώμα, ως είθισται στους καλοκαιρινούς γάμους, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με το royal blue. Το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας!

Φωτογραφία από flourandbloomcakes (Instagram)

5. Το εγκρίνει και η Pantone!

Πολλές νύφες έχουν ως οδηγό την εταιρεία Pantone για την επιλογή των χρωμάτων του γάμου τους. Το μπλε ανακηρύχθηκε από την Pantone ως χρώμα του 2020, επειδή όμως πολλοί γάμοι ακυρώθηκαν πέρυσι, μπορείτε να το επιλέξετε φέτος! Το εγκρίνουν και οι ειδικοί!

Φωτογραφία από josediasbridal (Instagram)

YES I DO TIP: Εκτός από τη γαμήλια διακόσμηση, μπορείτε να ενσωματώσετε το royal blue και στην εμφάνισή σας, επιλέγοντας παπούτσια σε αυτή την απόχρωση για παράδειγμα, ώστε να έχετε και το… “something blue” για καλή τύχη στον γάμο σας!

Must Read:

8 κομψοί και πρακτικοί τρόποι να αναβαθμίσεις τον γάμο σου (και είναι όλοι υπέροχοι!)

Είσαι ρομαντική ψυχή; 5 wedding tips διακόσμησης που σου ταιριάζουν απόλυτα

10 wedding props που θα αλλάξουν όλες τις φωτογραφίες του γάμου σας

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.