Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Μιχάλης Ρουμπής. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ενώ όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη.

Η αποκάλυψη της bridetobe Φωτεινής Πετρογιάννη

Στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» σήμερα το πρωί (6/7), η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε ότι σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ρουμπή. Όλα ξεκίνησαν με μια συζήτηση που έγινε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Τάσου Τεργιάκη και την αποκάλυψη του δεύτερου ότι δεν χόρεψε ούτε στον γάμο του και δεν θα το κάνει ούτε στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς.

Instagram: @fotinipetrogianni_

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ρώτησε τις συνεργάτιδές του αν έχουν παντρευτεί. «Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη συνεργάτιδά του, με την ίδια να χαμογελά και να λέει: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Instagram: @michaelroubis

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ρουμπής

Ο Μιχάλης Ρουμπής είναι γνωστός σκηνοθέτης της τηλεόρασης και του θεάτρου, ενώ έχει αποκτήσει και μία κόρη από προηγούμενη σχέση του.

Instagram: @fotinipetrogianni_

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον σύντροφό της με πολύ τρυφερά λόγια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό, όμως, είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη».

RELATED POSTS

Κατερίνα Βρανά: Παντρεύεται καλύτερα όποιος δεν παντρεύεται ποτέ!

Η κορυφαία stand up κωμικός, που γύρισε στον κόσμο των ζωντανών μετά τη σοβαρή δοκιμασία της υγείας της, δίνει μια διαφορετική συνέντευξη για τον έρωτα, την αγάπη, τον γάμο.

Wedding bells! Ο θρησκευτικός γάμος-έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη και το πάρτι στη Σαρωνίδα

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση της 5χρονης κόρης της!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press