Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός δεν είναι πια μαζί! Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης (18/10) στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου.

 

Celebrity break up!

«Δεν μένουν πλέον μαζί. Είναι οριστικό. Υπήρχε μια φθορά ανάμεσά τους, αλλά όχι κακή. Χώρισαν αγαπησιάρικα. Δεν υπήρξαν καβγάδες, τρίτα πρόσωπα κλπ. Διαπίστωσαν ότι δεν προχωράει όπως θα ήθελαν. Δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης  και συμπλήρωσε: «Έχουν χωρίσει σίγουρα έναν μήνα».

Instagram: @valiahtz_

Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και προχώρησε στην αποκάλυψη του χωρισμού, μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και στο οποίο η Βάλια Χατζηθεοδώρου – φανερά αμήχανη- ανέφερε ότι δεν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Πέτρο Πυλαρινό.

Το love story του (πρώην) ζευγαριού

Ήταν Απρίλιος του 2020 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στον Πέτρο Πυλαρινό. Οι δυο τους κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, όμως οι φωτογραφίες που κοινοποιούσαν στα social media ήταν αρκετές… για να τους «προδώσουν». Μπορεί να πόζαραν χώρια, ωστόσο οι λήψεις γίνονταν στα ίδια σημεία, με τους followers να σπεύδουν να το σχολιάσουν.

Instagram: @petrosvii

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους το ζευγάρι παραδέχθηκε τη σχέση του, με τον frontman των Alcatrash να δηλώνει στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα: «Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ. Οι άνδρες κάνουν την πρώτη κίνηση συνήθως. Έτσι είναι στο χωριό μου. Ας πούμε ότι στην καραντίνα έδεσε το γλυκό με τη Βάλια».

Πολύ γρήγορα, το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ άρχισαν να δημοσιεύουν και κοινές φωτογραφίες στο Instagram, προσπαθώντας πάντα να είναι διακριτικοί και να μην απασχολούν με τη σχέση τους τα media.

RELATED POSTS