Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της superstar Jennifer Lopez με τον πρώην πρωταθλητή του baseball Alex Rodriguez ύστερα από 4 χρόνια σχέση.

yes-i-do-jennifer-lopez.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ε! News, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και να διαλύσει τον αρραβώνα του, γεγονός που σόκαρε τους fans και των δύο αφού τα posts του Αγίου Βαλεντίνου που είχαν ανεβάσει στα social media τους, έδιναν και έπαιρναν. Επιπροσθέτως, η κοινή τους εμφάνιση στο Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο μας έδειξε πως όλα πήγαιναν καλά. Μάλιστα, ο ίδιος ο Rodriguez είχε δηλώσει πως ευχόταν ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021, δεδομένου ότι είχε πάρει αναβολή λόγω κορωνοϊού ήδη 2 φορές. 

yes-i-do-jennifer-lopez1.jpg

Πρόσφατα, ο πρώην αθλητής είχε συνδεθεί με την 30χρονη Madison LeCroy με τις φήμες να οργιάζουν για παράλληλη σχέση. Φυσικά και οι δύο είχαν διαψεύσει το γεγονός και η ζωή φαινόταν πως κυλούσε όπως πριν. Ήταν όμως τα πράγματα όπως φαίνονταν;

yes-i-do-jennifer-lopez2.jpg

Δεν θα το αρνηθούμε πως παρακολουθώντας στενά την σχέση τους, είχαμε πειστεί πως για τη JLo ο A-Rod ήταν το άλλο της μισό, όπως βέβαια και οι ίδιοι δήλωναν συχνά σε συνεντεύξεις τους.

Εντέλει, σύμφωνα με ανακοίνωση που έστειλε το ζευγάρι στο TMZ, ο χωρισμός δεν υφίσταται και παραμένουν ακόμη μαζί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα θέματα, τα οποία είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν. Η Lopez αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα ταινίας ενώ ο Rodriguez είναι στο Miami. To be continued…

Must Read:

Ο άγνωστος γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι πριν από το βασιλικό γεγονός

Ο Nicolas Cage παντρεύτηκε για 5η φορά. Λέτε να είναι η τελευταία;

Η διάδοχος της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Most Popular:

Wedding Anniversary Themes :Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος επετείου του γάμου σας!

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!