Την πρώτη δημόδια εμφάνιση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck την περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και η αλήθεια είναι ότι το ερωτευμένο ζευγάρι δεν μας απογοήτευσε με την επιλογή του να εμφανιστεί στο red carpet του Φεστιβάλ της Βενετίας. Όπως ήταν φυσικό κατάφεραν να στρέψουν όλα τα φλας προς το μέρος τους, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες έγιναν viral σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Φωτογραφία  / instagram @jlo

Το ζευγάρι ήταν αρκετά διαχυτικό μπροστά στις κάμερες και τους δεκάδες φωτογράφους. Η αγαπημένη στιγμή όλων ήταν όταν έδωσαν ένα γλυκό φιλί, επισφραγίζοντας έτσι την επανασύνδεσή τους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. 

Φωτογραφία  /  instagram @cinema_dream

Η Jennifer Lopez – η οποία μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές red carpet εμφανίσεις – για την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Affleck, επέλεξε μια λευκή τουαλέτα (τυχαίο το χρώμα;), Georges Habeika, η οποία ξεχώρισε για το βαθύ ντεκολτέ και τις shiny details. Ο Ben Affleck από την άλλη διάλεξε ένα κομψό μαύρο tuxedo, τονίζοντας σε πόσο καλή φόρμα είναι τον τελευταίο καιρό. 

Φωτογραφία  /  instagram @cinema_dream  @jlo

Τελικά οι ”Bennifer” είναι εδώ ερωτευμένοι και κάτι μας λέει ότι σύντομα θα κάνουν και το επόμενο βήμα. Μέχρι τότε ας απολάυσουμε το φιλί, που θα μείνει στην ιστορία!

Φωτογραφία  /  instagram @cinema_dream

Must Read:

Breakup stories: Ποιο πανάκριβο δώρο πήρε πίσω ο Alex Rodriguez από τη J-Lo;

Jennifer Lopez et Ben Afffleck : le bisou | Το φιλί που επισφραγίζει την επανασύνδεση!

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξανά μαζί 17 χρόνια μετά τον χωρισμό;

Most Popular:

Wedding boom στην Κίνα με 600.000 γάμους! Να περιμένουμε το ίδιο και στην Ελλάδα;

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ