Οκτώ χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα ο George Clooney και η Amal Alamuddin. Το περασμένο Σάββατο, το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση History Talks 2022 και, με αφορμή την επέτειό τους, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο Entertainment Tonight για τον ευτυχισμένο γάμο του με τη γοητευτική δικηγόρο.

«Οκτώ χρόνια! Και έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει», δήλωσε γελώντας ο George Clooney. «Τα πάντα σχετικά με τη γυναίκα μου είναι κάπως μαγικά, νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν καθώς τη βλέπουν, την ακούν και γνωρίζουν τι πρεσβεύει. Δεν έχει κανένα απολύτως μειονέκτημα».

Amal Alamuddin | Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον πιο διάσημο εργένη του Hollywood με το τελευταίο “Oscar de la Renta” νυφικό

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον ηθικό κώδικα και τα μαθήματα ζωής που ελπίζουν να ενσταλάξουν στα παιδιά τους ο ίδιος και η σύζυγός του, ανέφερε: «Το ίδιο νομίζω ότι όλοι οι γονείς θέλουν να ενσταλάξουν στα παιδιά τους, να δίνεις προσοχή στους άλλους ανθρώπους. Αν μπορούν να το κάνουν αυτό, θα έχουν μια καλή ζωή».

Το love story του ζευγαριού

Ο George Clooney συνάντησε για πρώτη φορά την Amal στην ειδυλλιακή λίμνη Κόμο, στην Ιταλία, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: «Σκέφτηκα ότι ήταν όμορφη, αστεία και, προφανώς, έξυπνη», ανέφερε στο «The Hollywood Reporter» προσθέτοντας, με τον αυτοσαρκασμό που τον διακρίνει: «Πιθανότατα εκείνη σκέφτηκε ότι είμαι γέρος». Άρχισαν να επικοινωνούν ανταλλάσσοντας όχι μόνο ηλεκτρονικές αλλά και παραδοσιακές επιστολές και σύντομα κατάλαβαν ότι η σχέση τους έμελλε να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Ένα σαφάρι στην Κένυα έγινε για τον George η ιδανική ευκαιρία να της κάνει πρόταση γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βενετία στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 και πριν από 5 χρόνια απέκτησαν τα δίδυμα Ella και Alexander.

The Clooneys: Όλα όσα θες να μάθεις για τον γάμο στην Bella Venezia

RELATED POSTS