Μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, άλλο ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του, ανακοινώνοντάς το μέσω του δικηγόρου του. Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι πρόκειται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από δέκα χρόνια γάμου.

yes_i_do_katsoulis_2.jpg

Η επίσημη ανακοίνωση

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

yes_i_do_katsoulis.jpg

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Must Read:

Διαζύγιο για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη – Η επίσημη ανακοίνωση

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Κρυφό διαζύγιο εδώ και έναν χρόνο!!!

Bill και Melinda Gates: Το πολύκροτο διαζύγιο και η αμύθητη περιουσία των 130 δισ. δολαρίων

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας