Ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου φαίνεται ότι είναι η Kim Kardashian, ακόμα κι αν οι προηγούμενοι τρεις δεν πήγαν πολύ καλά. Τους τελευταίους μήνες η διάσημη σταρ του Hollywood βρίσκεται σε σχέση με τον κωμικό Pete Davidson και μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μια σειρά από εμφανίσεις, τόσο στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς «Kardashians» όσο και στο Met Gala, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Φωτογραφία από @kimkardashian (Instagram)

Σε απόσπασμα από επεισόδιο της σειράς «Kardashians», η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το κοινό μέλλον του Travis Barker και της Kourtney Kardashian, με την Kim να αναφέρει γελώντας: «Οι γάμοι έρχονται και φεύγουν παιδιά, ένα μωρό όμως, σας δένει για πάντα». Όσον αφορά την ίδια, παραδέχτηκε πως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση γάμου. «Πιστεύω πολύ στην αγάπη. Οπότε, ναι, ελπίζω να έρθει ένας ακόμα γάμος για εμένα. Ίσως η τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου».

Φωτογραφία από @kimkardashian (Instagram)

Για το διαζύγιο με τον Kanye West

«Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό μας, αλλά δεν το έκανε. Δημοσιεύει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα οικογενειακά μας ζητήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία», είχε δηλώσει παλαιότερα η Kim. Ο West συμφώνησε τελικά να επιτρέψει στην Kim να προχωρήσει στη ζωή της, δηλώνοντας στο Hollywood Unlocked: «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Kim, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».

RELATED POSTS

New couple alert? H Kim Kardashian χέρι – χέρι με τον Pete Davidson

Άραγε ήρθε η ώρα για την Kim να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή;

Μαύρο σε γάμο; H Kim Kardashian μας εμπνέει με το τελευταίο της wedding guest look

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά, μαύρα φορέματα για να λάμψετε ως καλεσμένες χωρίς να κλέψετε την παράσταση από τη νύφη!