Μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωστής Μαραβέγιας να απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που έκανε στην Τόνια Σωτηροπούλου, εκείνη όμως, μιλώντας στον γνωστό youtuber Fipster, αποκάλυψε πώς ακριβώς έγινε η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Φωτογραφία @toniasotiropoulou/ Instagram

“Έγινε απόγευμα και ήμασταν διακοπές. Εγώ ξύπνησα από ένα πολύ άσχημο όνειρο και ξυπνάω “έτσι” και κάνω είδα ένα άσχημο όνειρο, ένα απαίσιο όνειρο, θα συμβεί κάτι πάρα πολύ κακό και μου κάνει “μερικές φορές φορές στη ζωή άμα βλέπεις ένα κακό όνειρο συμβαίνει το αντίθετο, γίνεται κάτι πάρα πολύ καλό”… Βγαίνω από το μπάνιο, ετοιμάζομαι γιατί θα πηγαίναμε σε ένα σπίτι φίλων, όλα αυτά “έτσι”. Ο Κωστής είχε πολύ καλή διάθεση και μου λέει “Έλα να χορέψουμε” και του λέω “Πας καλά;” Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έγινε η πρόταση γάμου και ήταν πάρα πολύ ωραία!”, εξήγησε η Τόνια με τρόπο ιδαίτερα παραστατικό και με πολύ χιούμορ, ενώ στην ερώτηση “Γιατί παντρεύτηκες τον Κωστή;”, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τον Κωστή τον παντρεύτηκα γιατί είναι ο πιο γλυκός, καλός και ταλαντούχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με κάνει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τον θαμάζω πάρα πολύ, μου αρέσει και τον αγαπώ. Είναι ένα θαύμα να έχει κανείς έναν Κωστή στην ζωή του».

Must Read

Η Τόνια Σωτηρόπουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της και πλημμύρισε το Instagram με συγκίνηση!

Η Τόνια Σωτηροπούλου μόλις δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια!

«Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου…» | Η εξομολόγηση του Μαραβέγια στην Τόνια Σωτηροπούλου είναι ό,τι πιο τρυφερό διαβάσαμε σήμερα!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!