Ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ θα συζητιέται για πολλές ακόμη μέρες. Όπως σε κάθε βασιλικό γάμο πολλά ήταν εκείνα τα στοιχεία που έκλεψαν τις εντυπώσεις με πρώτο από όλα το νυφικό. 

royal-wedding-yes-i-do-5.jpg

Το νυφικό που επέλεξε η νέα Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι η απλότητα και η κομψότητα είναι τα βασικά στοιχεία που μπορούν να εντυπωσιάσουν και να στιγματίσουν μια νύφη. 

Τα τρία βασικά στοιχεία του νυφικού

Total white, διαμαντένια τιάρα και μακρύ πέπλο ήταν το τρίπτυχο που επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ για την ημέρα του γάμου της και εντυπωσίασε με την υπέροχη εικόνα της. 

royal-wedding-yes-i-do-8.jpg

The Designer

Το νυφικό το σχεδίασε η Βρετανίδα Claire Whaight Keller, η καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Givenchy, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πέρσι τα ηνία του γαλλικού οίκου. 

royal-wedding-yes-i-do-6.jpg

Το νυφικό

Απλό και κομψό με επίκεντρο την ανοιχτή λαιμόκοψη που αναδικνύει τους ώμους και τονίζει τη μέση το λευκό νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις. “Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού”, αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων. 

royal-wedding-yes-i-do-7.jpg

Yes I Do info

Το νυφικό -αναφέρουν πηγές- ήταν έτοιμο ήδη 10 μέρες πριν το γάμο και φυλλασσόταν καλά σε μια αίθουσα του κάστρου Ουίνσδορ ενώ η μόνη που το είχε δει για να δώσει την άδειά της ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ. 

To 2o νυφικό…

Η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο εντυπωσίασε και με τη δεύτερη εμφάνισή της για να παραστεί στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος, προς τιμήν τους. Με μια λευκή τουαλέτα δια χειρός Stella McCartney που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της η Μέγκαν Μαρκλ με τη συνοδεία του συζύγου της παρέστη στο δεύτερο πάρτι που ακολούθησε χωρίς την τήρηση πρωτοκόλλου με 200 καλεσμένους. 

royal-wedding-yes-i-do-1.jpg

royal-wedding-yes-i-do-2.jpg

royal-wedding-yes-i-do-3.jpg

Διαβάστε επίσης…

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ Βασιλικός γάμος: Όλες οι λεπτομέρειες της τελετής

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Ο βασιλικός γάμος της χρονιάς

The Accessorized Bride:Bridal Trend Report: Summer-Autumn 2018