Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ σχεδόν πριν 3 εβδομάδες, ανέβηκαν τα σκαλιά της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, στην ίδια εκκλησία που πριν από 57 χρόνια είχε τελεστεί και ο γάμος των γονιών του γαμπρού. Οι προσκεκλημένοι είδαν από κοντά το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ενώ για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν μέσα στην εκκλησία στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Οι καλεσμένοι πολλοί, όπως και το ενδιαφέρον τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον ξένο τύπο. 

yes_i_do_ninafhlor.jpg

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της με την εντυπωσιακή ουρά 11 μέτρων, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα και φορούσε την ιστορική τιάρα Antique Corsage Tiara της τέως βασίλισσας Άννας Μαρίας. Φωτογραφίες είχαμε δει μόνο μέσω των social media των καλεσμένων αλλά και των φωτογράφων που είχαν στηθεί έξω από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να απαθανατίσουν το κοσμικό γεγονός. 

Το ζευγάρι μετά τον γάμο του δεν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, μέχρι που πριν λίγες ώρες η Nίνα Φλορ κοινοποίησε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τη λιτή λεζάντα ”23.10.2021”. Μια αληθινή και τρυφερή στιγμή, που ήθελε να μοιραστεί με τους ακολούθους της. 

yes_i_do_ninafhlor_2.jpg

Τελικά μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, συμφωνείτε;

Must Read:

Celia Kritharioti: Haute couture εμφανίσεις στον λαμπερό γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνας Φλορ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ: Ο λαμπερός γάμος στη Μητρόπολη, το εντυπωσιακό νυφικό και η ιστορία πίσω από την τιάρα της νύφης

Πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας: Παντρεύτηκε έναν «κοινό θνητό» θυσιάζοντας τον τίτλο της για χάρη του έρωτα!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!