Τα τελευταία χρόνια πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους πρώτα με το μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ύστερα με το να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Με αυτή την συγκυρία, τα παιδιά τους αποκτούν την ευκαιρία να παραρευρεθούν στην τόσο σημαντική τελετή των γονιών τους και φυσικά να κλέψουν τις εντυπώσεις με τη γλυκύτητά τους αλλά και το outfit τους. 

It’s a family affair!

Πολλοί celebrities έχουν επιλέξει αυτόν τον δρόμο, εντάσσοντας τα παιδιά τους στην μαγική αυτή τελετή, τα οποία καταφέρνουν να παρακολουθήσουν τους γονείς τους να δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης ο ένας στον άλλο. Αν δεν είναι αυτό υπέροχο, τότε τι είναι;!

Angelina Jolie & Brad Pitt

Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια ώστε το ζευγάρι να αποφασίσει να παντρευτεί, έχοντας εντέλει στο πλευρό του όλο το Pitt – Jolie clan. Μάλιστα ο Maddox ήταν εκείνος που συνόδευσε τη νύφη, η Zahara, η Shiloh, και η Vivienne πήραν τον ρόλο των flower girls ενώ ο Pax και ο Knox ήταν υπεύθυνοι για τα δαχτυλίδια. Όμως επειδή η Jolie επιθυμούσε μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών της στον γάμο, πρόσθεσε τις παιδικές ζωγραφιές τους στο custom-made πέπλο της. 

Σύσσωμη η οικογένεια στον γάμο με τους 22 καλεσμένους

Serena Williams & Alexis Ohanian

Η Serena Williams παντρεύτηκε τον Alexis Ohanian σε μια disney inspired τελετή, έχοντας δίπλα τους και την 2 μηνών κόρη τους καθώς επιθυμούσαν πολύ να είναι μέρος της τελετής. Όπως δήλωσε η Williams «δεν ήθελα ποτέ έναν παραδοσιακό γάμο. Επιθυμούσα έναν δυνατό γάμο». 

Η μικρή Olympia την περισσότερη ώρα βρισκόταν στην αγκαλιά της γιαγιάς της

Kim Kardashian & Kanye West

Μπορεί να μην είχε τεράστια συμμετοχή στον γάμο αλλά η μικρούλα North έκλεψε τις εντυπώσεις στις γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού με το matchy outfit με το νυφικό της μητέρας της, που ήταν επίσης σχεδιασμένο από τον Riccardo Tisci, του οίκου Givenchy. 

Φωτογραφία για κορνίζα!

Victoria & David Beckham

Ο Brooklyn μπορεί να ήταν μόλις 4 μηνών στον γάμο των γονιών του που έλαβε χώρα σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία αλλά τράβηξε τα βλέμματα των καλεσμένων – ακόμα και όταν κοιμόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του. Το δεύτερο outfit θα το λέγαμε και λίγο κιτς αλλά δυστυχώς έπρεπε να ταιριάζει στο concept των γονιών του. 

Τα matchy – matchy σύνολα του Brooklyn. Τι θα λέει άραγε σήμερα για τις επιλογές των γονιών του;

Guy Ritchie & Jacqui Ainsley

Μπορεί ο γάμος του με τη Madonna να έληξε άδοξα, όμως o Guy Ritchie βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό της Jacqui Ainsley. Το κοινό ανάμεσα και στους δύο γάμους του ήταν πως τα παιδιά του ήταν παρόντα στις τελετές. Στη δεύτερη περίπτωση οι μικροί καλεσμένοι ήταν περισσότεροι, με την προσθήκη των τριών παιδιών του με την Ainsley αλλά και τους γιους του Rocco και David Banda που είχε αποκτήσει με τη Madonna. Όλοι πάντως είναι πολύ stylish. Δεν συμφωνείτε;

Family in style

Tom Cruise & Katie Holmes

Η μικρή Suri μας έχει συνηθίσει στις πιο fashion statement εμφανίσεις από κούνια, γι’αυτό δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει και στον γάμο των γονιών της.

Οι εμφανίσεις της Suri στον γάμο και στην έξοδο προς τον μήνα του μέλιτος

Αν λοιπόν επιθυμείτε το παιδί σας να λάμψει ως επίτιμος καλεσμένος στον γάμο σας, δείτε τις παρακάτω προτάσεις μας. 

Συλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova BambiniΣυλλογή Figures, Stova Bambini5226, Celia Kritharioti, Two Monkeys5226, Celia Kritharioti, Two Monkeys

Ή για τα κορίτσια επιλέξτε κάτι με περισσότερο χρώμα

Φούτα τουτού, Monnalisa, Two MonkeysΦόρεμα Stella McCartney, Two Monkeys

Αγαπητές νύφες, μη στενοχωρηθείτε αν θα χρειαστεί να μοιραστείτε για λίγο το spotlight με τους μικρούς πρωταγωνιστές!

Διαβάστε επίσης…

Bridal Savoir Vivre: Πώς να πάρω τα παιδιά μου σε γάμο;

STOVA BAMBINI  – SAVE THE NEW DATE

Αυτά είναι τα πιο στιλάτα παιδικά ρούχα για τις επίσημες εμφανίσεις του καλοκαιριού