Από τον Παναγιώτη Κούστα

Ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβώνα τους και τρεισήμισι χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, η ηθοποιός Scarlett Johansson και ο σταρ του «Saturday Night Live», Colin Jost, παντρεύτηκαν κρυφά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με μια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρέα με τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους φίλους. Τα νέα αποκαλύφθηκαν μόλις και μάλιστα με έναν ασυνήθιστο τρόπο, μέσα από ένα post της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Meals on Wheels», καθώς ήταν ευχή του ζευγαριού να στρέψει την προσοχή των απανταχού φαν του, αλλά και όσων δεν είναι φαν του αλλά ενδιαφέρονται για τα gossip news, στο έργο της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Το νιόπαντρο ζευγάρι σε κάτι βραβεία από το παρελθόν.

Το post, ανέφερε ακόμα ότι στον γάμο τηρήθηκαν όλα τα προληπτικά μέτρα και οι κυβερνητικές οδηγίες για τον Covid-19. Μπράβο, όχι μπράβο – όχι σαν κάτι άλλους κορωνο-γάμους που κάνουν σε κάτι χωριά στα μέρη μας.

«Αγάπη, το δαχτυλίδι φαίνεται ή να το στρίψω να δείξει καλύτερα στον φακό;».

Καθώς κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ μάλλον αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες για τον μυστικό αυτό γάμο, επιφυλασσόμαστε να επιστρέψουμε με όλα τα details – γιατί δεν αφήνουμε ποτέ το κοινό μας χωρίς details. Αν αυτά δεν έχουν ενδιαφέρον, θα ετοιμάσουμε ένα σούπερ αφιέρωμα στο love story τους. Όπως και να ‘χει, stay tuned!

Must Read:

Η Lily Allen παντρεύτηκε τον ηθοποιό David Harbour στο Λας Βέγκας με «δεξίωση» στο Ιn-N-Out Burger

Dita Von Teese & Marilyn Manson: Ο πιο avant garde γάμος όλων των εποχών

Kurt Cobain & Courtney Love: Και ο γαμπρός φορούσε… πιτζάμα

Most Popular:

Wedding Anniversary Themes :Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος επετείου του γάμου σας!

7 ντουέτα-ύμνοι της δεκαετίας του 1990 για τον 1ο χορό του γάμου σας (η φάση είναι χιτάκια ελληνάκια)

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.