Το Fthis επίσημος συνεργάτης του Yes I do κάνει αναδρομή στον Ιούλιο του 2013 και τον γάμο της Tina Turner με τον αγαπημένο της Erwin Bach.

Μετά από 27 χρόνια σχέσης, η «γιαγιά της ροκ» Tina Turner, παντρεύτηκε τον Erwin Bach, τον διευθυντή γερμανικής δισκογραφικής εταιρίας στην Ελβετία. Ο γάμος έγινε στα μέσα Ιουλίου του 2013, στον κήπο του πολυτελούς σπιτιού τους στη Ζυρίχη, σε μια βουδιστική τελετή με 120 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν η Oprah Winfrey και ο Bryan Adams, ο Eros Ramazzoti, o David Bowie και πολλοί άλλοι.

05

04

Για τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου όπου τελέστηκε το μυστήριο, χρειάστηκαν 70.000 κόκκινα και κίτρινα  και λευκά, τριαντάφυλλα τα οποία έδωσαν μια διαφορετική πνοή στον γάμο.

Η Tina Turner φόρεσε αντί για το παραδοσιακό λευκό νυφικό ένα μαύρο φόρεμα υψηλής ραπτικής Armani, το οποίο είχε πράσινη επένδυση και το συνδύασε με ένα ασορτί see through κολάν.  Η Tina Turner, όπως αποκάλυψε, είχε δει αυτό το φόρεμα σε fashion show στο Πεκίνο και ήθελε από την πρώτη στιγμή να το κάνει δικό της, ακόμη και αν δεν θα το φορούσε ποτέ!

Να όμως που ήρθε η στιγμή να το φορέσει και μάλιστα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

03

02

01

Πηγή φωτογραφιών: HELLO

Δείτε όλο το άρθρο εδώ