Ανάμεσα στους celebrity γάμους που αναβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν κατάφερε να «αποφύγει τα πυρά» και η γαμήλια τελετή της Emma Stone και του συντρόφου της Dave McCary, που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2020. Ένα video, όμως, πυροδότησε τις φήμες που θέλουν την οσκαρική ηθοποιό να είπε το Yes I Do στα κρυφά και κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Από την καμπάνια του οίκου Louis Vuitton για το 2019, όταν η Emma Stone ήταν το πρόσωπο του αρώματος Coeur Battant.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Stone εμφανίστηκε στο YouTube κανάλι της ηθοποιού Reese Witherspoon προκειμένου να συζητήσουν για το άγχος κατά την περίοδο του κορωνοϊού. Τότε ήταν που οι fans παρατήρησαν ότι αντί η Stone να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που μας έδειξε λίγους μήνες πριν, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα, μια απλή χρυσή βέρα κοσμούσε τον παράμεσό της. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά στο παράδειγμα που έφερε ο ειδικός-καλεσμένος στη συζήτηση των ηθοποιών – αναφέροντας τον γάμο με έναν άνθρωπο αγχώδη, η Stone αμέσως αντέδρασε, λέγοντας: «Ευτυχώς που δεν το έκανα αυτό!». Στη συνέχεια, το Twitter πήρε φωτιά και ο «κρυφός γάμος» έγινε ένα από τα πιο hot topics του διαδικτύου. 

Το στιγμιότυπο που πυροδότησε τις φήμες.

Το σενάριο δεν είναι παράλογο δεδομένου του επικείμενου γάμου που αναβλήθηκε αλλά και του γεγονότος ότι μπορεί λόγω της κατάστασης να μην μπορούσαν να καλέσουν πολλά άτομα. Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες. Εμείς, πάντως, είμαστε χαρούμενοι για εκείνη! 

Διαβάστε επίσης…

Οι celebrity γάμοι που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

Η Emma Stone αρραβωνιάστηκε! Ποιος είναι ο μέλλοντας σύζυγός της;

Breaking News | Ανακοίνωση: Από 17 Μαΐου επιτρέπονται ξανά οι θρησκευτικοί γάμοι – αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες