Το ζεύγος Bieber κλείνει 5 χρόνια από τότε που είπε ”yes i do” ο ένας στον άλλο και έκτοτε ζουν μια ευτυχισμένη ζωή! Τότε οι φωτογραφίες του Justin και της Hailey είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου ενώ το νυφικό και το όνομα του σχεδιαστή – που οι Biebers κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό- αποκαλύφθηκαν λίγες ημέρες αργότερα, με το συγκεκριμένο σχέδιο να αποκτά τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google. Είναι viral τα παιδιά πώς να το κάνουμε;

Το νιοστό φιλί ως κύριος και κυρία Bieber – φανταζόμαστε ότι το πρώτο πραγματοποιήθηκε στην τελετή.

THE DRESS

Το νυφικό της ex-Baldwin και νυν Bieber, ήταν δημιουργία του οίκου Off-White και πιο συγκεκριμένα του σχεδιαστή Virgil Abloh, καλλιτεχνικού διευθυντή της αντρικής σειράς του Louis Vuitton. To πραγματικά μοναδικό νυφικό σύνολο αποτελούνταν από στοιχεία που απελευθέρωναν τον αισθησιασμό, αλλά και τον ντελικάτο αέρα της νύφης. Το off- shoulder σχέδιο κολάκευε τους μικροσκοπικούς ώμους μπαλαρίνας ενώ αγκάλιαζε τη σιλουέτα της με αριστουργηματικό τρόπο. Οι διαφάνειες αλλά και οι διακοσμητικές πέρλες απογείωναν τη σαγήνη της ενώ το πέπλο τύπου cathedral έκλεβε τις εντυπώσεις. Τι στοιχεία κρατάμε από τη νυφική της εμφάνιση; Την ανοιχτή πλάτη και το ευρηματικό κέντημα «TILL DEATH DO US PART» δηλαδή «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» στο κάτω μέρος του πέπλου – ας τους το ευχηθούμε!

Τα σχέδια του Virgil Abloh για το νυφικό της Hailey Bieber. Η τελευταία σε ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε τον σχεδιαστή που έκανε το όραμά της πραγματικότητα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το wedding album του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού…

Τα διαμάντια είναι παντοτινά!
Εκθαμβωτική μέσα στο Off-White νυφικό της.
Να δείτε που θα φιληθούν…
Φιλήθηκαν! | Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος: Ρομαντικό, αλλά ουτοπικό

RELATED POSTS