«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε ο Μιχάλης Οικονόμου στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει τον γάμο με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή.

Φωτογραφίες από @ecomike (Instagram)

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί πολλά χρόνια, τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι, τον μικρό Νικηφόρο, και τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Φωτογραφίες από @ecomike (Instagram)

Μάλιστα, ο Μιχάλης Οικονόμου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης θέλησε με ένα Instagram story να μιλήσει για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αναφορικά με τον θεσμό του γάμου και την τεκνοθεσία.

yes_i_do_story.jpg

Ο Μιχάλης Οικονόμου, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο σε τηλεοπτική εκπομπή για την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί αλλά και το πότε αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Στους γονείς μου μίλησα μεγάλος, στα 35 μου. Ήταν ένα βάρος που κουβαλούσα δεκαετίες. Ανέπνευσα και ήταν αντίστοιχη η αντιμετώπιση που έλαβα, ότι πάμε να δούμε τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Βρήκα αγκαλιά αλλά μέσα στα χρόνια χρειάστηκε και οι ίδιοι να κάνουν την πορεία τους», είχε αναφέρει.

Φωτογραφίες από @ecomike (Instagram)

Οι ηθοποιοί έχουν συμμετάσχει μαζί σε μεγάλες παραγωγές όπως η ταινία «Man of God» που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ενώ θεατρικά έχουν διανύσει και οι δύο αρκετά χιλιόμετρα σε μεγάλες παραγωγές. 

Must Read:

Kourtney Kardashian: Αρραβωνιάστηκε με τον Travis Barker στο πιο ρομαντικό σκηνικό που έχεις δει ποτέ!

Η Πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε την τρίτη επέτειο γάμου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Lily Collins – Charlie McDowell: Ηoneymoon με φόντο το μαγικό, σκανδιναβικό τοπίο!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!