Το Fthis επίσημος συνεργάτης του Yes I do  , κάνει flashback τον Οκτώβριο του 2014, στον γάμο της κόρης του διάσημου σχεδιαστή Roberto Cavalli, Christiana με τον Francesco Agostinelli. 

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 5

 

Την πολυαγαπημένη του κόρη Cristiana με τον Francesco Agostinelli, πάντρεψε ο σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli, στις 4 Οκτωβρίου του 2014, στη Φλωρεντία. Ο Roberto Cavalli δεν μπόρεσε να κρύψει λεπτό την συγκίνησή του που σχεδίασε εκείνος το νυφικό της αλλά και την παρέδωσε στον γαμπρό, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Ο γάμος έγινε στην Φλωρεντία, στην ίδια εκκλησία όπου 50 πριν παντρεύτηκε ο σχεδιαστής την σύζυγό του και μητέρα της 49χρονης Cristiana, Silvanella Giannoni.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 2

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 3

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 4

Η Cristiana φόρεσε ένα λευκό νυφικό και με την συνοδεία του πατέρα της, έφτασε στην εκκλησία εκεί όπου την περίμενε ο γαμπρός, μαζί με τον δυόμιση ετών γιο τους, Gabriel.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 7

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 8

Ο Roberto Cavalli ήταν τόσο συγκινημένος που έγραψε χαρακτηριστικά στο blog του: Είμαι πιο ευτυχισμένος από όσο μπορώ να πω. Το να συνοδεύεις την κόρη σου την ημέρα του γάμου της είναι μια μοναδική εμπειρία που θα μπορούσες ποτέ να είχες ή που θα είχες φανταστεί… Σε ευχαριστώ Cristiana για όλη τη χαρά που έχεις φέρει στη ζωή μου”.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 5