Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το γεγονός ότι βρέθηκαν στο Λας Βέγκας για τα βραβεία Grammy, πραγματοποιώντας μια γαμήλια τελετή στη μέση της νύχτας! Το ζευγάρι έφτασε στο παρεκκλήσι One Love Wedding Chapel γύρω στη 1:30 το ξημέρωμα της Δευτέρας, με τον δικό τους φωτογράφο και την προσωπική τους ασφάλεια, λίγες μόνο ώρες αφότου εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των Grammys.

Φωτογραφία από @kourtneykardash (Instagram)

Πηγή από το παρεκκλήσι όπου έγινε η τελετή ανέφερε στο TMZ, που δημοσίευσε πρώτο την είδηση, ότι το ζευγάρι είχε μαζί του την άδεια γάμου και την παρουσίασε στον ιδιοκτήτη. Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει ότι δεν είχαν άδεια, γεγονός που δεν καθιστά νόμιμο τον γάμο.

Οι λεπτομέρειες της τελετής

Ο ιδιοκτήτης του παρεκκλησίου Marty Frierson ανέφερε αποκλειστικά στο PEOPLE ότι η Kardashian και ο Barker ήταν πολύ στοργικοί σε όλη τη διάρκεια της τελετής. «Φαίνονταν εντελώς ερωτευμένοι». Σύμφωνα με τον Frierson, στην οικεία τελετή παρευρέθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα. «Όλοι είχαν κινητά και τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που το ζευγάρι μπήκε στο παρεκκλήσι μέχρι τη στιγμή που βγήκε – οι όρκοι, το φιλί, το πέταγμα της ανθοδέσμης, ο χορός…».

Φωτογραφία από @kourtneykardash (Instagram)

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, το ζευγάρι τηλεφώνησε στο One Love Wedding Chapel τα μεσάνυχτα και ρώτησε αν ο χώρος είναι διαθέσιμος. «Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι το παρεκκλήσι είναι ανοιχτό. Πλήρωσαν και ζήτησαν έναν τελετάρχη ντυμένο Elvis Presley – ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνους να έχουν την εμπειρία του Βέγκας». Τέλος, ανέφερε ότι η τελετή ήταν σχετικά γρήγορη, χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να ολοκληρωθεί.

Φωτογραφία από @travisbarker (Instagram)

Το love story του ζευγαριού

Tον περασμένο Οκτώβριο η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker επισημοποίησαν τη σχέση τους, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό μπροστά από το ξενοδοχείο Rosewood Miramar στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν φίλοι για πολλά χρόνια προτού ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού στα τέλη του 2020. Η σχέση τους έγινε Instagram official την επόμενη χρονιά, μία ημέρα μετά τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Must Read:

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύεται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του!

Rumor has it: Μυστικός αρραβώνας για την Taylor Swift και τον Joe Alwyn;

Simone Biles: Η χρυσή Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής αρραβωνιάστηκε!

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!