Από την Lady Gaga μέχρι την Kate Moss και τον David Beckham δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν κάνει μια iconic εμφάνισή τους με δημιουργία του στο κόκκινο χαλί. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Marc Jacobs λίγους μήνες μετά τον fairy-tale fashion γάμο του στη Νέα Υόρκη, με τον επί χρόνια σύντροφο του Char Defrancesco επανέρχεται με μια εξομολόγηση για τον έγγαμο βίο του αλλά και το λανσάρισμα του πρώτου του skincare προϊόντος στον χώρο των cosmetics. 

O ίδιος εξομολογήθηκε πρόσφατα στη Vogue έχοντας ακόμα τη λάμψη ενός newlywed: “Λατρεύω την αίσθηση που σου αφήνει ο γάμος. Το να είσαι παντρεμένος είναι υπέροχο. Μου δημιουργεί μια ασφάλεια και με βοηθάει στο να ορίσω τι σημαίνει δέσμευση, και αυτό είναι ο,τι καλύτερο.”

yes-i-do-marc-jacobs-wedding-couple2.jpg

H λάμψη που έχει ο ίδιος ως newlywed οφείλεται και στο γεγονός τoυ τελευταίου του εγχειρήματος που φέρει το όνομα, Youthquake Hydra-Full Retexturizing Gel Crème. O σχεδιαστής έπειτα από 40 χρόνια πορείας στην βιομηχανία της μόδας και 6 χρόνια με τη δική του σειρά προϊόντων make-up  κάνει την πρώτη του παρθενική εμφάνιση στον χώρο των skincare products, λανσάροντας το πρώτο προϊόν περιποίησης για το σώμα και συγκεκριμένα για το πρόσωπο.  

yes-i-do-marc-jacobs-beauty-skincare.jpg

Την εν λόγω κρέμα τίμησε unofficial η Lady Gaga στο φετινό MET Gala. Το hero product του, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει έχει φρουτώδη αίσθηση, με τα αρώματα του ανανά και της καρύδας να κυριαρχούν ενώ στόχος είναι η αναζωογόνηση του δέρματος και των κυττάρων του.  Με την Youthquake ο Jacobs αντικατοπτρίζει την ευρύτερη διάθεση της βιομηχανίας της ομορφιάς που θέλει την less is more τάση να είναι στο επίκεντρο και την υιοθέτηση μιας πιο απλής και βιώσιμης προσέγγισης στον τρόπο που περιποιούμαστε το πρόσωπο και το σώμα μας. 

Yes I Do Info: Aυτό το μήνα επίσης γίνεται και το λανσάρισμα της νέας σειράς του Jacobs Enamored (with Pride) Lip Lacquer Collection. Η εν λόγω σειρά σχεδιάστηκε ώστε να λανσαριστεί τον μήνα αυτό που είναι αφιερωμένος στο Pride κίνημα και  μέρος των εσόδων της θα δοθούν στη SAGE, μια οργάνωση που παρέχει υποστήριξη σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας της LGBTQ+ community. 

yes-i-do-marc-jacobs-beauty-skincare-1.jpg

Διαβάστε επίσης…

Marc Jacobs: “Ο γάμος του αιώνα!”

Οι πιο ξεχωριστές φωτογραφίες του wedding album “κρύβουν” μια χαρούμενη ουρά

Με αυτά τα fashion κομμάτια θα έχετε την τέλεια γαμήλια καλοκαιρινή εμφάνιση