Μπορεί η τηλεοπτική “Sansa Stark” και πρωταγωνίστρια του “Dark Phoenix”, Sophie Turner να παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Joe Jonas σε μία αυθόρμητη τελετή στο Las Vegas μεταξύ λίγων συγγενών και φίλων (δείτε περισσότερα εδώ), αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει λίγους μήνες αργότερα το bachelorette της.

yes-i-do-bachelorette-sophie-turner-maisie-williams.jpg

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το γεγονός αλλά οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Η ίδια η Sophie εξομολογήθηκε ότι το ζευγάρι πρόκειται να πραγματοποιήσει μέσα στο καλοκαίρι και δεύτερο γάμο με τον νυν σύζυγό της στη Γαλλία.

Όπως βλέπουμε και στις παρακάτω φωτογραφίες μεταξύ των φίλων της νύφης  το «παρών» έδωσε και η τηλεοπτική της αδερφή και κολλητή της Maisie Williams που φημολογείται ότι θα είναι και η Maid of Honor.

yes-i-do-bachelorette-sophie-turner-maisie-williams2.jpg

Οι φωτογραφίες δείχνουν το girl gang να βρίσκεται σ’ένα ιδιωτικό jet και από πολλές αναρτήσεις των κοριτσιών μάθαμε ότι ο προορισμός ήταν το Μπενιδόρμ της Ισπανίας. Η περιοχή φημίζεται για τα φανταστικά spa του και τι καλύτερο για ένα bachelorette από χαλάρωση, θεραπείες και πολλή σαμπάνια;

yes-i-do-bachelorette-party-sophie-turner.jpg

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Sophie εθεάθη με τη μητέρα της σε show των Jonas Brothers να φοράει κορδέλα bride-to-be και η μητέρα της αντίστοιχα mother of the bride.

yes-i-do-sophie-turner.jpg

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία το μεγάλο γεγονός και τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την απλή τελετή στο Vegas! Stay tuned…

yes-i-do-sophoe-turner-joe-jonas.jpg

Διαβάστε επίσης…