Θα χρειαστείτε χρόνο και αρκετή σκέψη για να διαλέξετε το μονόπετρο που θα σημαδέψει τη μαγική σας στιγμή. Εμείς διαλέξαμε κάποια μονόπετρα διασήμων για να πάρετε μια πρώτη ιδέα!

Το πιο γνωστό μονόπετρο (μπορεί όχι σε εσάς αλλά σίγουρα στις αγαπημένες σας), είναι αυτό που φορά η πριγκίπισσα Kate και κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana. Το γνωστό μπλε ζαφείρι πλαισιωμένο με διαμάντια, είναι ικανό να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει πριγκίπισσα!

Yesido famous engagement _rings 1

Η πάντα υπέροχη και classy Blake Lively φορά ένα οβάλ Light Pink διαμάντι σε ροζ χρυσό. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για αυτή την επιλογή.  Είναι όσο πρέπει girly και διακριτικά αριστοκρατικό!

Yesido famous engagement _rings 2

Ένα “φιλικό για το περιβάλλον ” μονόπετρο είναι αυτό που φορά η Natalie Portman. Ένα μεγάλο vintage διαμάντι σε ανακυκλωμένη πλατίνα αξίας 35.000 δολαρίων. Ψάξτε στα δαχτυλίδια της μαμάς και της γιαγιάς, μπορεί η τύχη να σας χαμογελάσει και να δημιουργήσετε έτσι το δικό σας eco-friendly δαχτυλίδι. Thumbs up για την ιδέα!

Yesido famous engagement _rings 3

Το συγκεκριμένο μονόπετρο είναι από τα εντυπωσιακότερα, όπως άλλωστε και η κάτοχος του η Queen B! Το διαμάντι που κοσμεί το χέρι της Beyonce είναι 18 καρατίων και κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια!

Yesido famous engagement _rings 4

Last but not least,  ένα μυθικό δαχτυλίδι το οποίο δώρισε ο Richard Burton στην Elizabeth Taylor στον τέταρτο χρόνο γάμου τους. Είναι το γνωστό Krupp diamond, το οποίο είναι 33,19 καρατίων!  Ξέρουμε ότι είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεστε ότι θα κρατάτε περιμένοντας το “Yes I do” της αγαπημένης σας, αλλά δεν παύει να είναι μαγευτικό!

Yesido famous engagement _rings 5

Special credits to http://www.harpersbazaar.com/

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη