Άλλη μία ηθοποιός που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον αγαπημένο της, μετά τη χαρμόσυνη είδηση του γάμου της Παναγιώτας Βλαντή, είναι και η Ευγενία Δημητροπούλου. Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (11/06) σε στενό κύκλο, στο δημαρχείο της Κηφισιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day”.

Φωτογραφία από @evgeniadimitropoulou (Instagram)

Η ηθοποιός, η οποία είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα της πριν από πέντε μήνες στην εκπομπή «Πρω1νό», ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο αγαπημένος της γνωρίζονται εδώ και ενάμιση χρόνο και η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν αμέσως.Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ευχάριστη είδηση δεν έγινε γνωστή.

Ο σύζυγος της Ευγενίας Δημητροπούλου, νευροχειρουργός Στέλιος Βλατάκης

Η πρόταση γάμου

«Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η  οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα», είχε αναφέρει σχετικά με την πρόταση γάμου.

Must Read:

Παναγιώτα Βλαντή: Μυστικός γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό

Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά; Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως ναι!

Μυστικός γάμος για τον Boris Johnson: Με νυφικό Έλληνα σχεδιαστή η σύζυγός του Carrie Symonds (το νοίκιασε για 45 μόνο λίρες)

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας