Το Fthis  επίσημος συνεργάτης του Yes I do  , κάνει flashback τον Αύγουστο του 2008, στον γάμο, της παρουσιάστριας και ηθοποιού Ellen DeGeneres με την Αυστραλέζα  ηθοποιό Portia de Rossi.

Yes I do fthis Ellen deGeneres 4

Η παρουσιάστρια Ellen De Generes και η Aυστραλέζα ηθοποιός Portia de Rossi παντρεύτηκαν στην 22.000.000 ευρώ βίλα τους στο Beverly Hills, στις 16 Αυγούστου του 2008. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις 19 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Ellen De Generes, Betty αλλά και της Portia de Rossi, Maggie.

Και οι δύο «νύφες», φόρεσαν δημιουργίες του οίκου Zac Posen. Η μεν Ellen De Generes επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με ασορτί γιλέκο το οποίο συνδύασε με λευκό παντελόνι, η δε Portia de Rossi, ένα εξώπλατο, ροζ τούλινο φόρεμα.

Yes I do fthis Ellen deGeneres 6

Οι δύο γυναίκες κάθισαν σε μαξιλάρες στο πάτωμα μπροστά από τον συγγραφέα Wayne Dyer, ο οποίος πραγματοποίησε τη γαμήλια τελετή. Αφού αντάλλαξαν γραπτούς όρκους- τους οποίους μάλιστα έγραψαν οι ίδιες η μία για την άλλη- διέσχισαν χέρι – χέρι τον διάδρομο που οδηγούσε στο σκεπαστό αίθριο όπου θα πραγματοποιούνταν η δεξίωση.

Yes I do fthis Ellen deGeneres 5

Το γαμήλιο τραπέζι ήταν διακοσμημένο με τριαντάφυλλα από το Εκουαδόρ αλλά και ντάλιες που έκαναν ακόμη πιο ρομαντικό το όλο σκηνικό.

Το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι επιμελήθηκε ο προσωπικός σεφ της Ellen De Generes, David Silberkleit και ήταν βασισμένο στη vegan κουζίνα, καθώς η παρουσιάστρια και η σύζυγός της Portia de Rossi, είναι vegans.

Η γαμήλια red velvet τούρτα, δημιουργήθηκε από τα ζαχαροπλαστεία Sweet Lady Jane και κόπηκε και από τις δύο γυναίκες με τον παραδοσιακό τρόπο.

Yes I do fthis Ellen deGeneres 1

Ο πρώτος χορός της Ellen De Generes και της Portia de Rossi έγινε με το κομμάτι “Ribbon in the Sky”, από τον Stevie Wonder, μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό με το φωτισμένο κέντρο της πόλης του Los Angeles.

Οι νεόνυμφες έμειναν στο Los Angeles μετά το γάμο τους, ενώ την επόμενη ημέρα απόλαυσαν το γεύμα τους στο δημοφιλές εστιατόριο της California, Real Food Daily.

Δείτε και το άρθρο εδώ 

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή