Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα το διαζύγιό του με μία μακροσκελή ανακοίνωση.

Instagram: @athinao1konomakou

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτόν τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτησή μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Instagram: @athinao1konomakou

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον 6 ετών Μάξιμο και την 3 ετών Σιένα.  

RELATED POSTS