Η Αντιγόνη Παφίλη είναι μία γυναίκα που βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων και λατρεύει τις προκλήσεις. Μητέρα, σύζυγος και Communication Manager στην εταιρεία Draculi Coffee, η Αντιγόνη ακροβατεί μεταξύ των πολύ σημαντικών αυτών ρόλων και προσπαθεί καθημερινά να βγαίνει νικήτρια σε κάθε τομέα. Η ίδια μπόρεσε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να μας απαντήσει στο Yes I Do ερωτηματολόγιό μας και να μας δώσει τη δική της οπτική πάνω στο θέμα “Γάμος”. 

yes-i-do-antigoni-pafili-3.jpg

Αντιγόνη, θέλω να θυμηθείς τον πιο ΤΕΛΕΙΟ γάμο που έχεις πάει ποτέ! Τι είναι εκείνο που τον κατέταξε πρώτο στην καρδιά και το μυαλό σου;

O πιο τέλειος γάμος, μετά τον δικό μου (γέλια) ήταν της κολλητής μου φίλης, Μαρίας. Αφενός ήταν της καλύτερής μου φίλης οπότε δεν θα μπορούσε να μην είναι τέλειος, αφετέρου έγινε δίπλα στη θάλασσα και ήταν σαν μίνι διακοπές. Όλα τα συναισθήματα μαζί. Συγκίνηση, αγάπη, χαρά!

Μπορείς να φέρεις στη μνήμη σου την πιο ξέφρενη στιγμή σου σε κάποιο wedding party; Τι έκανες και ποιο συναίσθημα σου έχει αφήσει εκείνη η βραδιά;

Πάλι στο πάρτι του ίδιου γάμου όταν μέρα μεσημέρι πίναμε κοκτέιλ και χορεύαμε ασταμάτητα. Τι δεν είναι ξέφρενο αυτό; Πιστέψτε με! Είναι! (Έπειτα από τρία παιδιά-δύο δικά της και ένα δικό μου, οτιδήποτε αφορά σε γλέντι τέτοιου τύπου μοιάζει ξέφρενο)

yes-i-do-antigoni-pafili-2.jpg

Περίγραψέ μας το ιδανικό νυφικό. Ύφασμα, σχέδιο, τα πάντα! Θέλω να το κάνω εικόνα!

Θα έλεγα ότι το ιδανικό νυφικό είναι το “μη νυφικό”. Είναι ένα απλό άσπρο φόρεμα σαν αυτό που φορούσα στον γάμο μου. Ένα φόρεμα Zara (69,90).

yes-i-do-antigoni-pafili-4.jpg

Ποια ήταν η πιο κομψή, πιο όμορφη και πιο στιλάτη νύφη όλων των εποχών;

Μπορεί να μην περπάτησε σε κόκκινο χαλί και να μην είναι διάσημη του Hollywood όμως η κουμπάρα μου η Ευθυμία, είχε το πιο φανταστικό νυφικό το οποίο το σχεδίασε μόνη της.

yes-i-do-antigoni-pafili-5.jpg

Δώσε μια ΠΟΛΥ σημαντική συμβουλή στις καλοκαιρινές νύφες.

Αποδομήστε τη μέρα! Είναι σημαντική αλλά δεν παύει να είναι και μία μέρα χαράς. Αποφύγετε το υπερβολικό μακιγιάζ, το φυσικό μαύρισμα από τον ήλιο είναι ό,τι πρέπει! Ουπς! Είναι τρεις συμβουλές.

Οι άνθρωποι είναι πάντα “καλύτερα” όταν είναι μαζί;

Οι άνθρωποι είναι καλύτερα όταν κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τα πρέπει της εκάστοτε κοινωνίας. Αν θέλουν να είναι μαζί τότε ναι, είναι καλύτερα.

Μαμά, σύζυγος, business woman. Πώς κρατάς τις ισορροπίες;

Δεν τις κρατάω γιατί δεν πρωταγωνιστώ σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Απλώς προσπαθώ να είμαι πολύ καλή κάθε φορά σε κάθε τομέα. Κάποιες φορές τα καταφέρνω σε όλα, κάποιες άλλες όχι. Δεν με τιμωρώ όμως, ούτε με κακοκαρδίζω. Κάθε μέρα με αγαπώ όλο και πιο πολύ και με ενθαρρύνω και έχω δει ότι αυτό «πιάνει». Ο άντρας μου με εμπνέει να γίνομαι καλύτερη και κάθε μέρα μου θυμίζει ότι μπορώ.

Σε τι λες πάντα Yes I Do;

Λέω Yes I do σε νέες προκλήσεις που με πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Σε ανθρώπους που με εμπνέουν, στις νέες τάσεις τις μόδας, σε διαδικτυακές αγορές, στις συμβουλές του άντρα μου, στο παιδί μου, συνεχώς. Γενικά μάλλον λέω αρκετά ναι και ίσως πολύ λίγα όχι;

Διαβάστε επίσης…

Wedding Interview με την Κονδία Νεσγού

Wedding Interview με τη Μαρία Χολέβα

Wedding Interview με την Κορίνα Βρούσια