Ντύσαμε την Ιλένια Ουίλιαμς «καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο», μπήκε σε wedding mood και πασπάλισε με νεραϊδόσκονη όλα όσα είπαμε… περί γάμου φυσικά!

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου μέσα σε τρεις γραμμές;

Τρεις γραμμές νομίζω πως είναι πολλές για να περιγράψω τον εαυτό μου.. Θα προσπαθήσω όμως. Είμαι ένα «κορίτσι» κάπως μυστήριο θα έλεγα. Δεν σταματάω να σκέφτομαι και να ψάχνομαι ούτε δευτερόλεπτο (βέβαια αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα στην ώρα του ύπνου). Δεν σταματάω να ονειρεύομαι, τα όνειρα είναι για μένα η ασφαλιστική μου δικλείδα.

Θα μπορούσε κάποιος να πει, πως ενώ έχεις ένα «εύθραυστο» προφίλ, επιβιώνεις με επιτυχία στον σκληρό χώρο των media; Πώς τα καταφέρνεις και ποιο είναι το τίμημα;

Για να είμαι ειλικρινής πολλές φορές έχω σκεφτεί πως ίσως δεν κάνω για αυτόν το χώρο. Όταν όμως δουλεύω και δίνω όλο μου το είναι σε αυτό, αυτόματα ανοίγει μια ασφάλεια στο κεφάλι μου η οποία μου «υπενθυμίζει» πάντα πόσο πολύ αγαπώ τη δουλειά μου και θέλω να πετύχω, οπότε δεν το βάζω κάτω. Πιστεύω πως οι δικοί μου άνθρωποι με βοηθούν να τα καταφέρω, αν και είναι τέτοια η δουλειά μας που πολλές φορές δεν προλαβαίνω να τους αφιερώσω όσο χρόνο θα ήθελα, με αποτέλεσμα να χάνω σημαντικές στιγμές από τη ζωή τους. Και αυτό για μένα είναι το τίμημα.

Για σένα ο γάμος είναι απαραίτητο στάδιο για τη δημιουργία οικογένειας;

Αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν το έχω διευκρινίσει για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν στιγμές που πιστεύω πως είναι απαραίτητο στάδιο, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που πιστεύω πως όχι. Το δουλεύω ακόμα πάντως μέσα μου…

Πώς φαντάζεσαι την ιδανική πρόταση γάμου;

Δεν την έχω φανταστεί ποτέ… Απλά θα ήθελα να έχει πολλή αγάπη και καθόλου «πρέπει».

Πώς και πού θα ήθελες να παντρευτείς;

Μέχρι φέτος δεν είχα φανταστεί ποτέ τον γάμο μου, αλλά έτυχε να βρεθώ σε τόσους πολλούς που θέλοντας και μη, σκέφτηκα πως κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μου! Αν έρθει λοιπόν εκείνη η ώρα, θα ήθελα να παντρευτώ σε ένα νησί, όσο πιο έρημο γίνεται, με καλεσμένους μόνο καλούς φίλους και τις οικογένειες (αλλά όχι τριτοξαδέρφια που δεν έχουμε επικοινωνία). Δεν θα ήθελα στο γάμο μου να μπω στη διαδικασία του «πρέπει να βγάλω την υποχρέωση». 

Ποια πιστεύεις πως είναι τα πέντε απαραίτητα συστατικά για να πετύχει μια σχέση;

Μόνο 5;! Αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, επιμονή, αμοιβαίες υποχωρήσεις …και έχω και πολλά ακόμα..!

Τι δεν θα συγχωρούσες με τίποτα σε μία σχέση;

Το ψέμα. Αν η σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια μπορεί να ταξιδέψει μακριά.

Τι σημαίνει για σένα «τέλειος» γάμος;

Των γονιών μου! 

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στο μέλλον;

Εξαρτάται τι θεωρούμε μέλλον. Πολύ μακρινά σχέδια δεν κάνω, γιατί πιστεύω πως «ο Θεός γελάει». Οπότε για τον χρόνο που μας έρχεται, μπορώ να σου πω πως τον φαντάζομαι κάπως όπως είμαι τώρα, απλώς με λίγο παραπάνω προσωπικό χρόνο!

Σε τι λες Yes I Do και σε τι No I Don’t;

Yes I Do: Στις προκλήσεις, στις αλλαγές & στα νέα ξεκινήματα!

No I Don’t : Στη μιζέρια!

Credits

Photos: Γιώργος Μπουζάκης

Hair : Σαββίνα Σκεπετάρη

Make up: Inglot

Styling: Σπύρος Σαββίνος

Location: Μεσογειακή Αυλή

Clothes: Christos Costarellos, Missoni, For Love & Lemons by Linea Imports, Attica the Department store, Intropia | Shoes: Sante Shoes