Εμπνέεται από τα πάντα γύρω του. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και αυτό το μαρτυρούν οι συνεργασίες που έχει μέχρι τώρα στη μουσική του φαρέτρα.  Για τον Γιώργο Παπαδόπουλο η “τέλεια νύφη” σχετίζεται με  την “τέλεια σύντροφο”.  Στη συζήτηση που κάναμε μάς εξομολογήθηκε πως ο έρωτας είναι το οξυγόνο του, δεν έχει φανταστεί ποτέ το γάμο του αλλά θέλει η πρόταση να γίνει αυθόρμητα και όχι προγραμματισμένα.  

Γιώργο πότε είπες τελευταία φορά Yes I do και σε τι;

Στην πρόσκληση φίλων μου για cinema. Με πήραν τηλέφωνο στις 10 το βράδυ για να πάμε να δούμε μια νέα ταινία, με ξεσήκωσαν και φυσικά τους είπα “Yes I do(γέλια).

Τι σου δίνει έμπνευση σε καθημερινό επίπεδο;

Με εμπνέουν τα πάντα, από αυτό που κάνουμε τώρα παρέα, την κουβέντα μας, από ένα στυλό, από ένα λουλούδι, από το κύμα της θάλασσας, από ένα τσακωμό, από ένα χωρισμό από ιστορίες φίλων μου.

Εμπιστεύεσαι εύκολα και τι είναι εκείνο που δεν θα συγχωρούσες για κανένα λόγο;

Παλιά εμπιστευόμουν πιο εύκολα. Μεγαλώνοντας και όσο περνάει ο καιρός γίνομαι όλο και πιο επιφυλακτικός στο που και ποιον θα εμπιστευθώ. Νομίζω ότι δεν θα συγχωρούσα για κανένα λόγο το ψέμα , την υποκρισία και – αν και δεν μου έχει τύχει – νομίζω δεν θα συγχωρούσα ούτε την απιστία.

Ποια είναι τα 5 αγαπημένα σου κομμάτια που θέλεις να ακούς στο repeat;

Χμμ θα προτιμήσω να σου απαντήσω σαν δημιουργός περισσότερο και όχι σαν ακροατής, ακριβώς επειδή στα τραγούδια που γράφω καταθέτω ένα κομμάτι της ψυχής μου. Για αυτό το λόγο θα σου αναφέρω 5 κομμάτια που έχουν ερμηνεύσει, καλλιτέχνες που εκτιμώ και αισθάνομαι πραγματικά όμορφα όταν τα ακούω από εκείνους.  

1. Αν είχα μείνει-Νατάσα Θεοδωρίδου

2. Προσωπική Επιλογή-Μελίνα Ασλανίδου

3. Ο καθένας μοναχός του-Αντώνης Ρέμος

4. Αν θα σε χάσω- Νότης Σφακιανάκης

5. Άσε με εμένα- Πάνος Κιάμος

Ο πιο όμορφος στίχος που έχεις τραγουδήσει είναι….

«Για σένα τοίχους μπορώ να γκρεμίσω και σε ένα λεπτό να τους χτίσω ξανά»

YES I DO ISSUES

Γιώργο πιστεύεις ότι υπάρχουν απαγορευτικές μουσικές σε  ένα γαμήλιο πάρτι και  κομμάτια που πρέπει να ακουστούν οπωσδήποτε;

Θα έλεγα πως σίγουρα υπάρχουν απαγορευτικές μουσικές σε ένα γαμήλιο πάρτι. Φαντάσου να ειπωθούν τραγούδια τύπου «Το τελευταίο βράδυ μου» ; Θα ήταν λίγο οξύμωρο και γι’ αυτό θα έλεγα ότι τέτοιου είδους κομμάτια θα ήταν “απαγορευτικά”.  Ωστόσο υπάρχουν σίγουρα κομμάτια που  πρέπει να ακουστούν γιατί υμνούν την αγάπη, τον έρωτα και σε ταξιδεύουν και σίγουρα σε μια τέτοια μοναδική μέρα για το ζευγάρι θα πρέπει στο γαμήλιο πάρτι να επικρατεί αυτή η διάθεση.

Γαμήλιο πάρτι με DJ ή γαμήλιο πάρτι με live μουσική; Τι πιστεύεις ότι τα ζευγάρια πρέπει να επιλέξουν για να απογειωθεί το wedding party;

Γαμήλιο πάρτι και με live μουσική και με DJ.  Μου είναι δύσκολο να επιλέξω ένα από τα δύο. Το κάθε ένα έχει την δική του χάρη και αφήνει το δικό του στίγμα σε ένα wedding party. Ο DJ θα κάνει το πάρτι ξεσηκωτικό και η live μουσική με την αμεσότητά της θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το κέφι των παρευρισκομένων. 

Αν ο γάμος ήταν μουσικό κομμάτι ποιο θα ήταν;

Πιστεύω θα ήταν το δικό μου «Για την αγάπη σου θα πολεμήσω».

Τι “βαριέσαι” στους γάμους ως καλεσμένος;

Βαριέμαι την διαδικασία αναμονής στην ουρά για να χαιρετήσεις και να ευχηθείς, κάτι το οποίο με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις κάθε φορά που πάω σε γάμο.  Γενικά όμως ο γάμος είναι χαρά και για το ζευγάρι αλλά και για σένα που το τιμάς με την παρουσία σου, ως καλεσμένος.

Και τι σε συγκινεί;

Με συγκινεί η διαδικασία του μυστηρίου στην εκκλησία  αλλά ακόμη περισσότερο θεωρώ ότι είναι συγκινητικός ο πρώτος χορός του ζευγαριού στο wedding party.

Πότε πιστεύεις ότι δυο άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν το “για πάντα μαζί”.

Το «για πάντα μαζί» είναι σχετικό. Νομίζω δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πω πότε μπορούν να δημιουργήσουν δύο άτομα το «για πάντα». Αυτό θα το νιώσουν οι ίδιοι ανάλογα με την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης τους και δεν υπάρχει μία συνταγή γι’ αυτό. Μακάρι να ήξερα το μυστικό.

Τι σε ελκύει σε μια γυναίκα;

Τα μάτια, η αύρα, το χαμόγελό, το χιούμορ της, τα πάντα της…

Και τι σε “ξενερώνει” αντίστοιχα;

Το θράσος με ξενερώνει πάρα πολύ.

Γάμος για σένα είναι….

Ιερή στιγμή. Όταν νιώσεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, όταν νιώθεις ολοκληρωμένος.

Και ο έρωτας τι ρόλο παίζει;

Ο έρωτας είναι το οξυγόνο μου και πιστεύω πως πρέπει να είναι για όλους τους ανθρώπους. Ο έρωτας σε κάνει να νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι, ότι σε ανανεώνει, ότι πετάς στους 7 ουρανούς. Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Πρέπει να τον ζούμε στο έπακρο, στο κόκκινο, γιατί κρατάει λίγο, όπως ξέρουμε και όπως έχει αποδειχθεί.

Η ιδανική πρόταση γάμου είναι….

Χμμμ μου βάζεις δύσκολα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου, αλλά πιστεύω πως το ιδανικό είναι όπως το νιώθει ο καθένας. Μπορεί να είσαι στο σπίτι να βλέπεις μία ταινία ή να τρώτε μαζί και να νιώσεις εκείνη τη στιγμή, να κάνεις πρόταση γάμου στην κοπέλα σου ή στο αγόρι σου, γιατί έχουν αντιστραφεί και οι ρόλοι τώρα πια. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα κάνω πρόταση γάμου. Πιστεύω θα μου βγει πολύ αυθόρμητα, όπως και όλα στην ζωή μου και θα φροντίσω να είναι μια πολλή όμορφη στιγμή.

Έχεις ονειρευτεί το γάμο σου;

Δεν έχω καταφέρει να ονειρευτώ το γάμο μου. Όμως θα τον ήθελα πολύ απλό με πολύ στενούς και καλούς φίλους και να έχει την ενέργεια ενός ατελείωτου πάρτι χωρίς να βαρεθεί κανείς ούτε στιγμή. Να είναι μια μεγάλη γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα!

Πώς φαντάζεσαι την “τέλεια νύφη”;

Η τέλεια νύφη στο μυαλό μου είναι ο τέλειος άνθρωπος, ο τέλειος σύντροφος για τον καθένα μας. Το τέλειο δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα. Ένα ωραίο νυφικό, μια ωραία παρουσία θα ολοκληρώσουν απλά την ιδανική σύντροφο και όχι την τέλεια νύφη.  

Είσαι μια ώρα πριν  παντρευτείς τι σκέφτεσαι;

Μην με αγχώνεις τώρα (γέλια). Αγχώνομαι πολύ, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσω και πως θα σκεφτώ μία ώρα πριν. Πιστεύω ότι  θα περάσουν από το μυαλό μου όλες οι εικόνες της εργένικης ζωής και μπορεί να τρελαθώ οπότε ας μην τρελαθώ από τώρα (γέλια).  

Ποιο τραγούδι  θα χόρευες  στο γάμο σου;

Θα χόρευα το «Για την αγάπη σου», γιατί είναι ένα πολύ ερωτικό και βαθύ τραγούδι.

Let’s play a game

“Πειράξαμε” λίγο κάποιους τίτλους τραγουδιών του Γιώργου Παπαδόπουλου και του ζητήσαμε να απαντήσει μονολεκτικά…

Δεν αντέχεις…. το ψέμα και την υποκρισία.

Όταν αγαπάς αληθινά…. δίνομαι ολοκληρωτικά.

Λες “να μην φοβάσαι”… τίποτα.

Σε τι θα έλεγες “τώρα ή ποτέ”… στην ζωή.

Για την αγάπη δίνεις….. τα πάντα και όλο μου το είναι.

Όλοι σου λένε να… γίνω λίγο πιο εξωστρεφής.

Σε ποιον θα έλεγες “μαζί μου σε θέλω”…. στο άλλο μου μισό όταν το βρω.

Για ποιον ή γιατί “θα γύριζες το χρόνο”…. γενικά δεν μου αρέσει να γυρνάω το χρόνο πίσω, ο,τι ζω, το ζω στο έπακρο, δεν μετανιώνω για τίποτα από το παρελθόν, μόνο κοιτάω μπροστά.

Υes I Do Info

O Γιώργος Παπαδόπουλος μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο του single από το τελευταίο του album «Πες επιτέλους Σ ’αγαπώ» που κυκλοφόρησε αρχές Ιουνίου από την Panik Records και την Criminal Music. Ονομάζεται «Μπράβο Σου», είναι σε μουσική και στίχους δικούς του και μόλις πρόσφατα το οπτικοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ όμορφο βίντεο κλιπ με τον Γιάννη Παπαδάκο. Παράλληλα αυτή την περίοδο θα τον βρείτε από τις 20 Οκτωβρίου στην «Ιερά Οδό», στο κέντρο της Αθήνας μαζί με δύο αγαπημένες του φίλες και σπουδαίες φωνές, την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Μελίνα Ασλανίδου, με τις οποίες έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και έχει γράψει και στις δύο τραγούδια. Στην σκηνή θα “συναντηθούν” πρώτη φορά παρέα.

facebook: giorgospapadοpoulospage

instagram: @giorgospapadopoulosofficial

Credits

Photos: Δανάη Ίσαρη

Grooming: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Styling: Σπύρος Σαββίνος

Location : Μεσογειακή Αυλή

Clothes: Hugo Boss, Rococo, NNAthens