Έχει κάνει αμέτρητες πρόβες νυφικού κι έχει περπατήσει δεκάδες φορές ντυμένη νύφη σε διεθνείς πασαρέλες. Όταν ήρθε η στιγμή να φορέσει το δικό της νυφικό, όμως, χρειάστηκε να το αναβάλλει, και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές. Ήρεμη, ευτυχισμένη και cool μάς εξηγεί πως για εκείνη δεν έχει σημασία το πότε θα γίνει ο γάμος της αλλά το να γίνει όπως τον ονειρεύεται.   

Photo: Instagram Neshan Moulazim

Νεσχάν, αναβάλλεις τον γάμο σου όχι πρώτη αλλά για δεύτερη φορά. Σε ποιο στάδιο είχαν φτάσει οι προετοιμασίες και πότε αποφασίσατε να προχωρήσετε σε αναβολή;

Με τον Στέλιο είμαστε περίπου 2 χρόνια μαζί, αλλά από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ήξερα πως αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτώ. Άκουγα παλιά πολλές φίλες μου να λένε πως μόλις δεις τον άντρα της ζωής σου θα το νιώσεις, αλλά δεν το πίστευα μέχρι που μου συνέβη! Προγραμματίσαμε, λοιπόν, τον γάμο μας σχετικά γρήγορα και η πρώτη ημερομηνία ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Περίπου 2 μήνες πριν, όμως, όταν ετοιμαζόμασταν να δώσουμε τα προσκλητήρια, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μου θείος κι έναν μήνα μετά ο μπαμπάς του Στέλιου. Ήταν επιθυμία του πατέρα του, βέβαια, να γίνουν όλα όπως τα είχαμε προγραμματίσει, αλλά εμείς δεν θέλαμε. Έτσι, ορίσαμε νέα ημερομηνία για τις 13 Ιουνίου του 2020. Τον Μάρτιο, λίγο πριν βγάλουμε πάλι προσκλητήρια, εφαρμόστηκαν τα μέτρα και η κατάσταση είχε γίνει παντού δύσκολη. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να αναβάλλουμε τον γάμο για δεύτερη φορά…

Πόσο δύσκολο ήταν να το ανακοινώσετε και ποιος από τους δύο ήταν ο πιο αποφασιστικός;

Ο Στέλιος μου είπε από την αρχή «ό,τι θέλεις εσύ αγάπη μου», αλλά εγώ ήμουν σε πανικό! Οι καλεσμένοι μας θα είναι 250 άτομα και από αυτούς περίπου οι 100 θα έρθουν από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. Σκέφτηκα πως ό,τι και να γινόταν με την πανδημία, όσο γρήγορα κι αν βελτιωνόταν η κατάσταση, τα ταξίδια από το εξωτερικό θα ήταν δύσκολα. Σχεδόν αμέσως, λοιπόν, μέσα σε δυο μέρες το είχαμε αποφασίσει και πήραμε την κουμπάρα μας να της το ανακοινώσουμε.

Ποιο είναι το feedback που είχατε από φίλους και συγγενείς;

Μας είπαν ότι θα βρουν  τον τρόπο και θα έρθουν, όποτε κι αν γίνει ο γάμος! Ήταν δύσκολο και γι’ αυτούς, οι δικοί μου είχαν βγάλει εισιτήρια και τα άλλαξαν, αλλά είναι καλύτερα για όλους έτσι. Μας βοήθησαν πολλοί και οι ιδιοκτήτες του κτήματος που είχαμε κλείσει, μας είπαν κάντε ό,τι θέλετε κι όταν το αποφασίσετε εμείς θα σας κρατήσουμε νέα ημερομηνία.

Photo: Instagram Neshan Moulazim

Έχετε plan b;

Ναι! Είμαστε και οι δύο «παραδοσιακοί» και θέλουμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας και για εμάς αλλά και για να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που έρθει στη ζωή μας ένα παιδί. Επομένως, λέμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο εντελώς μεταξύ μας, εμείς και οι κουμπάροι, και τον θρησκευτικό γάμο να τον κάνουμε το 2021 – άλλωστε τα ζώδια λένε πως θα είναι η χρονιά μας! 

Αργά ή γρήγορα, ο γάμος σας θα γίνει! Δώσε μας λίγα στοιχεία, λοιπόν, για το ύφος του γάμου και το νυφικό…

Πάντα θέλαμε και οι δύο να παντρευτούμε «πάνω στη θάλασσα». Έχουμε βρει ένα τέλειο κτήμα απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, το Reef Athens Riviera, κι έτσι ο γάμος θα γίνει στην παραλία. Μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο beach party, θα ανάψουμε φωτιά, θα βγάλουμε τα παπούτσια μας και θα χορέψουμε μέχρι το πρωί! Έχω αποφασίσει να φορέσω δύο νυφικά, ένα για την τελετή κι ένα πιο άνετο και ίσως λίγο πιο κοντό για το party. Και τα δύο, βέβαια, θα είναι πολύ απλά!

Ποιο είναι το αισιόδοξο μήνυμα που έχεις να στείλεις σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονται στην ίδια θέση με σένα;

Η αλήθεια είναι πως πολλές κοπέλες που έχουν κανονίσει κι εκείνες τον γάμο τους για φέτος το καλοκαίρι με ρωτάνε τι να κάνουν… Για τον καθένα είναι διαφορετικά. Πολλοί δεν θέλουν να τον αναβάλλουν, θέλουν να παντρευτούν ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Για μένα δεν έχει σημασία πότε θα κάνεις τον γάμο σου αλλά το να τον κάνεις όπως τον ονειρεύεσαι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έρθουν να μας τιμήσουν τόσοι άνθρωποι και δεν θα μπορούμε να είμαστε άνετα ή να καθόμαστε κοντά. Δεν θέλω να θυμάμαι πως στον γάμο μου δεν αγκάλιασα σφιχτά όλους τους ανθρώπους που αγαπώ…

Διαβάστε επίσης…

Πώς θα γίνουν οι γάμοι το καλοκαίρι – οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις

Ο κορωνοϊός δεν θα σκοτώσει τον γάμο που ονειρεύομαι 

Επιτρέπονται οι γάμοι; Τι ισχύει στην Ελλάδα και τι σε άλλες χώρες που πλήττονται από την πανδημία