Επιστήμη, εξατομίκευση, πολυτέλεια. Τρεις λέξεις – κλειδιά που μας οδηγούν στον μοναδικό κόσμο του System Professional, του κορυφαίου hair brand που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Wella Company. Με οδηγό την Έλλη Πεταλίδου, «ταξιδεύουμε» στο μέλλον της εξατομικευμένης περιποίησης των μαλλιών που βασίζεται στους πυλώνες της απόλυτης αποτελεσματικότητας καθώς και της βιωσιμότητας και του σεβασμού προς το περιβάλλον. Είναι σαφές πώς, στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πιο ταιριαστό, αξιόπιστο και αγαπημένο hair sponsor.

Η Έλλη Πεταλίδου – Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής.

Το System Professional θα είναι για μία ακόμα φορά ο hairstyle sponsor του Yes I Do Catwalk! Αφού σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, πείτε μας τι θα δούμε στο φετινό show;
Είναι χαρά μας που για ακόμα μία χρονιά συμμετέχουμε σε αυτό το πολυαναμενόμενο event, αναλαμβάνοντας όλα τα bridal hair looks των celebrities! Κάθε χρόνο το catwalk επιστρέφει ολοένα
και καλύτερο, συνεπώς, αντίστοιχα ανεβαίνει ο πήχης όλων των παραμέτρων που πλαισιώνουν το event, και κατ’ επέκταση των hairstyles. Φέτος θα δούμε χτενίσματα εμπνευσμένα από το στιλ του κάθε σχεδιαστή προκειμένου να ολοκληρώσουν αρμονικά τη συνολική εικόνα. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τις νυφικές δημιουργίες αλλά και την προσωπικότητα και το στιλ της κάθε celebrity, θα δούμε πολύ διαφορετικά χτενίσματα που καλύπτουν όλα τα γούστα των brides-to-be, από ρομαντικά κι ανέμελα μέχρι πιο αυστηρά και sleek looks.

Πώς διαφοροποιείται το System Professional από τα υπόλοιπα hairstyle brands;
Το System Professional δημιουργήθηκε το 1974 ως το πρώτο κωδικοποιημένο και εξατομικευμένο σύστημα φροντίδας μαλλιών – εμπνευσμένο από την επιστήμη και την τεχνολογία. Μετά από 49 χρόνια, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα μεταμόρφωσης μαλλιών. Κάθε συστατικό που αγγίζει το brand είναι προσεκτικά διαλεγμένο για να ωφελεί άμεσα την υγεία των μαλλιών και του δέρματος, συνδυάζοντας πρωτοποριακά φυσικά και απαλά συνθετικά συστατικά που λειτουργούν υπέροχα για τα μαλλιά. Στο System Professional απορρίπτουμε τις εύκολες και επιφανειακές λύσεις, γι’ αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να δουλεύουν στο εσωτερικό της τρίχας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια και ουσιαστικά αποτελέσματα στα μαλλιά.

Περιγράψτε μας τo System Professional με 3 λέξεις.
Επιστήμη. Εξατομίκευση. Πολυτέλεια. Το System Professional έχει ως βασικό του επικοινωνιακό μήνυμα: «Ομορφιά που πηγάζει από την επιστήμη», καθώς γεννήθηκε από την επιστήμη σε ένα εργαστήριο ομορφιάς, ύστερα από πολυετείς έρευνες και δοκιμές. Στο DNA του brand βρίσκεται η εξατομίκευση, αφού τα μαλλιά μας είναι τόσο μοναδικά, όσο και το δαχτυλικό μας αποτύπωμα, συνεπώς και ο συνδυασμός των προϊόντων που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να είναι μοναδικός. Τέλος, πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για ένα πολυτελές brand. Το packaging, οι υφές, τα χρώματα, τα αρώματα και φυσικά η απόδοση και η ποιότητα των προϊόντων το καθιστούν μία ξεχωριστή και πολυτελή εμπειρία αισθήσεων!

Γιατί η προσοχή όλων μας στρέφεται πλέον στις πρώτες ύλες, τα συστατικά και τη στρατηγική των brands απέναντι στο περιβάλλον; Ποια claims έχει το System Professional προς αυτή την κατεύθυνση;
Η βιωσιμότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι μία ακόμα μόδα, αλλά μια ανάγκη και ένας νέος τρόπος ζωής σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας που ήρθε για να μείνει, και ευτυχώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες ομορφιάς και μόδας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση. Η βιωσιμότητα αποτελεί πλέον ξεκάθαρη προτεραιότητα για τη Wella Company. Το System Professional, ως «παιδί» της Wella Company, ενστερνίζεται όλες τις αξίες της και λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την υποχρέωσή του να παράγει μόνο ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα με τον λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Θεωρώ ότι στο μέλλον η βιωσιμότητα θα είναι η μοναδική μας επιλογή και είμαι σίγουρη πως θα έχουμε όλο και περισσότερες επιλογές προϊόντων ομορφιάς που σέβονται το περιβάλλον και δεν υστερούν σε τίποτα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Υπάρχει τελικά τρόπος να έχουμε υγιή, λαμπερά μαλλιά επιλέγοντας απλά το κατάλληλο προϊόν;
Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα, ούτε μαγικά προϊόντα! Η υγεία των μαλλιών καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, οι συνήθειες hair care και hairstyling που ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας κλπ. Σίγουρα όμως τα σωστά προϊόντα μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση και την όψη των μαλλιών μας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τα επιλέγουμε προσεκτικά και με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Για να το πω απλά, δεν κάνουν όλα για όλους!

Ομορφιά και επιστήμη. Πού συναντιούνται;
Συναντιούνται στο System Professional, το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο από ανήσυχους επιστήμονες της Wella Company που αφοσιώθηκαν στο όραμά τους να φέρουν μια επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών. Και τα κατάφεραν! Ανακάλυψαν ότι τα μαλλιά μας περιέχουν ένα μοναδικό προφίλ λιπιδίων που καθορίζει τη συνολική τους υγεία. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τo System Professional γεννήθηκε μέσα από την επιστήμη και την τεχνολογία, και έκτοτε εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο για να μας προσφέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης που υπόσχονται ολιστική μεταμόρφωση των μαλλιών και του
τριχωτού.

Boost λάμψης. Γιατί το έχουμε όλοι τόσο ανάγκη;
Έπειτα από αυτά τα δύο χρόνια πανδημίας, αλλά και με όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, ο κόσμος έχει ανάγκη από μικρές, καθημερινές στιγμές λάμψης και ομορφιάς. Η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί μια πράξη αυτοφροντίδας και αγάπης προς τον εαυτό μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η αυτοπεποίθηση και η ψυχική μας διάθεση απογειώνονται αυτόματα μετά την επίσκεψή μας στο κομμωτήριο. Τα μαλλιά μας είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων και των αναγκών μας, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους νιώθω πολύ περήφανη που εργάζομαι στον χώρο της ομορφιάς.

Mοιραστείτε μαζί μας την αγαπημένη σας σειρά από τo System Professional.
Δεν έχω μία αλλά πολλές, εξάλλου αυτή είναι και η μαγεία του System Professional. Σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζεις προϊόντα από διαφορετικές σειρές, καθώς όλοι έχουμε παραπάνω από μία ανάγκη όσον αφορά τα μαλλιά μας. Σίγουρα μία από τις αγαπημένες μου είναι η Luxe Oil, μια σειρά με πολύτιμα έλαια που προστατεύει την κερατίνη της τρίχας και ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών. Ξεχωρίζω επίσης τη σειρά Repair που προσφέρει βαθιά αναδόμηση, την Color Save για προστασία του χρώματος των βαμμένων μαλλιών και τη σειρά Solar για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο.

Kαι πείτε μας και το δικό σας πολύ προσωπικό μυστικό ομορφιάς!
«Happy girls are the prettiest» Ακούγεται κλισέ αλλά η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Η χαρά, το χαμόγελο, η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση είναι τa μεγαλύτερa μυστικά ομορφιάς. Και φυσικά, τα προϊόντα System Professional!

 

Διαβάστε ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen | Το SYSTEM PROFESSIONAL είναι ο hairstyle sponsor του φετινού bridal show!

Η έμπειρη καλλιτεχνική ομάδα συνεργατών της Wella Company θα απογειώσει και φέτος τα bridal hairstyles των λαμπερών celebrities!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press