ηΤη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Aesthetic Awards 2023 με την αγαπημένη εταιρεία Little Secrets Natural Cosmetics να αποσπά 4 σημαντικά βραβεία.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τα Aesthetic Awards διοργανώθηκαν στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

MORE INFO 

Συγκεκριμένα η εταιρεία που αγαπούν οι brides-to-be (και όχι μόνο!) απέσπασε ένα Platinum Βραβείο σε όλο τον πυλώνα που αφορά τα SOCIAL MEDIA/ ONLINE STORES / CUSTOMER SERVISCE / SITES και τρία χρυσά που αφορούν τα SKIN MOISTURIZING CANDLE – INNOVATIVE BODY CARE PRODUCT of the Year όπου είναι η 2η χρονιά που βραβεύεται με την πρώτη διάκριση. Επίσης BEST MARKETING CAMPAIGN για την συλλεκτική χριστουγεννιάτικη σειρά CHRISTMAS WISHES και BEST PACKAGING για τις δύο μοναδικές παιδικές σειρές BALLERINA και HAPPY FRIENDS.

Τα βραβεία τα παρέλαβαν οι ιδιοκτήτριες της εταιρείας κα. Ειρήνη Καρρά και κα. Αφροδίτη Κομιχείλη αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Λένε πως αυτό που μετράει σε ένα επιτυχημένο προϊόν είναι αυτό κάθε αυτό το προϊόν. Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Όμως σκεφτείτε πως θα ήταν ένα αξιόλογο προϊόν χωρίς μία σωστή στρατηγική Marketing. Προφανώς και δεν θα περιμένατε εμάς για να σας υποδείξουμε της αξία του Marketing και αυτό που ονομάζουμε brand building. Επομένως είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβευτούμε με το PLATINUM βραβείο στον πυλώνα SOCIAL MEDIA/ ONLINE STORES / CUSTOMER SERVISCE / SITE».

YES I DO NOTE: Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, ξενοδοχεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

RELATED POSTS

Little Secrets Natural Cosmetics: Τα top summer προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία honeymoon checklist

Η συλλογή Summer Light της Little Secrets Natural Cosmetics θα σας χαρίσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία περιποίησης και πολυτέλειας!

Christmas Wishes by Little Secrets Natural Cosmetics: Φέτος, οι ευχές της κάθε bride-to-be βγαίνουν αληθινές

Η νέα, συλλεκτική συλλογή που θα κάνει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας… μαγική!