Η απόλυτη beach bag του honeymoon περιλαμβάνει κομψά αξεσουάρ και τα must-have αδιάβροχα αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα από τη SOSKIN... and the (beauty) adventure has just begun!

Summer essentials

Το αντηλιακό προσώπου με λεπτόρρευστη υφή LOW-TOX® Face Sun Cream Very High Protection SPF50+ Fluid texture της SOSKIN παρέχει πολύ υψηλή προστασία, ενώ προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας και την πρόωρη γήρανση. Αν, ωστόσο, προτιμάτε ένα αντηλιακό με πιο πλούσια υφή, που απορροφάται εύκολα, μη διστάσετε να πείτε «yes, I do» στο LOW-TOX® Face Sun Cream Very High Protection SPF50+ Rich texture της SOSKIN.

Εxtra tip: Το έλαιο Brightness Lip Repair της SOSKIN για τα χείλη θα γίνει το αγαπημένο σας item στο ταξίδι του μέλιτος. Προσφέρει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και επανόρθωση μετά την έκθεση στον ήλιο. Perfect lips!

Sun siesta

Από την τσάντα σας δεν λείπουν φυσικά τα αντηλιακά προϊόντα σώματος που εξασφαλίζουν βουτιές με άνεση και εγγυημένη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Το LOW-TOX® Body Sun Spray Very High Protection SPF50+ της SOSKIN έχει ελαφριά υφή και είναι ιδανικό για το κανονικό και ξηρό δέρμα, ενώ το LOW-TOX® Body Smooth Cream Very High Protection SPF50+ της SOSKIN διαθέτει πλούσια υφή και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας (και της φωτοευαίσθητης).

Extra tip: Το αντηλιακό λάδι Sun Oil High Protection SPF30 της SOSKIN για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία, έχει αόρατη υφή και θρέφει την επιδερμίδα. Shine bride-to-be!

  • Χάρη στην τεχνολογία LOW-TOX® SPF, η SOSKIN προσφέρει ασφαλή στη χρήση αντηλιακά, φιλικά προς το θαλάσσιο περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα SOSKIN διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παραγωγή / Επιμέλεια: Yes I Do

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do,

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS