Τι θα λέγατε λίγες ημέρες πριν τον γάμο σας – και συγκεκριμένα 10 ημέρες πριν – να γινόταν ένα (beauty) ”θαύμα” και να αποκτούσατε άμεσα και αποτελεσματικά λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα; Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τόσο η απαιτητική περίοδος προετοιμασίας του γάμου όσο και το δημιουργικό άγχος να είναι όλα έτοιμα ”αποτυπώνονται” στο δέρμα της εκάστοτε νύφης. Και εκεί ακριβώς το beauty brand ISDIN που χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε και αγαπάμε, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα ομορφιάς που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, παρουσιάζοντας τον ισχυρό εντατικό ορό Flavo-C Forte, ένα νέο καινοτόμο προϊόν με καθαρή 15% και φρέσκια βιταμίνη C, που υπόσχεται – μέσα σε μόλις 10 ημέρες – να μεταμορφώσει το beauty look των brides-to-be!

Τα βασικά συστατικά του Flavo-C Forte:

  • 15% καθαρή και φρέσκια Βιταμίνη C.
  •  Βιταμίνη Ε: Δρα συνεργικά με τη βιταμίνη C, ενισχύοντας την αντιοξειδωτική της δράση.
  • Σύστημα άμυνα-ρύπανσης: Συνδυάζει 2 φυσικά βιοπολυμερή που βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από την καθημερινή ρύπανση.
  • Υαλουρονικό οξύ: Παρέχει έντονη ενυδάτωση βοηθώντας στη λείανση των γραμμών έκφρασης.

More (beauty) info please!

H βιταμίνη C, γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας, πλέον πρωταγωνιστεί και στην beauty routine, χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα, μειώνοντας τις γραμμές έκφρασης και αυξάνοντας το κολλαγόνο!

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…go!

Πείτε Yes I Do, στην ξεκούραστη και πιο αναζωογονημένη εμφάνιση δοκιμάζοντας τον ορό Flavo-C Forte που ξεχωρίζει για τη μεταξένια-τζελ υφή που απορροφάται γρήγορα, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι!

Το Flavo-C Forte  «κρύβεται» σε ένα αυτοσχέδιο φιαλίδιο όπου η βιταμίνη C είναι σε μορφή σκόνης (βρίσκεται στο πάνω καπάκι), απομονωμένη από την υπόλοιπη φόρμουλα για να διατηρεί τη μέγιστη αποτελεσματικότητά της μέχρι τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε. Μόλις η σκόνη της βιταμίνης C αναμειχθεί με το διάλυμα, το προϊόν θα ενεργοποιηθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις επόμενες 10 ημέρες για να διατηρήσει τη μέγιστη ισχύ του.

HOW-TO

3 βήματα: Προετοιμασία, ενεργοποίηση και εφαρμογή!

  1. Προετοιμασία: Αντικαταστήστε το αρχικό καπάκι με αυτό με τη βιταμίνη C.
  2. Ενεργοποίηση: Για να ενεργοποιήσετε τον ορό, πιέστε το καπάκι προς τα κάτω και ανακινήστε δυνατά για 30 δευτερόλεπτα.
  3. Εφαρμογή: Επανατοποθετήστε το καπάκι με το σταγονόμετρο και εφαρμόστε 3-4 σταγόνες.

YES I DO NOTE: Ο συγκεκριμένος ορός συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων Flavo-C με βιταμίνη C από την ΙSDINCEUTICS, όπου βρίσκονται επίσης οι οροί Flavo-C Ultraglican, Flavo-C Melatonin και Flavo-C.

RELATED POSTS