Η Monica Geller, η προσωποποίηση της οργάνωσης, της τάξης και του προγραμματισμού, μπορεί να αναδειχθεί σε μία τηλεοπτική version ενός wedding planner καθώς οργάνωσε τον γάμο της με τόση τελειότητα, που αισθανόμαστε ότι και οι κορυφαίοι wedding planners θα υποκλίνονταν στο ταλέντο της.

monica_geller_yes_i_do.jpg

Πώς να οργανώσεις λοιπόν τον γάμου σου σαν τη Monica Geller; Aρχικά δες τα επεισόδια 23 και 24 της Season 7 και ακολούθησε αυτά τα 10 Monica-Geller tips:

1. Η Monica γνωρίζει καλά τι θέλει. Εσύ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις πώς θες να είναι το νυφικό σου, πού θέλετε να παντρευτείτε και πώς θες να είναι τα λουλούδια στο table setting; Πρώτα πρέπει να κατασταλάξεις μέσα σου και μετά να προχωρήσεις.

2. Η Monica έχει κάνει λίστες και άλμπουν χρόοονια πριν. Εσύ;

Μπορεί τώρα να μην χρειάζεται να έχεις άλμπουμ με κομμένες φωτογραφίες από wedding magazines, αλλά οφείλεις να έχεις τουλάχιστον 125 pinterest boards γεμάτα με inspirational photos.

3. H Monica ξέρει από ταξινόμηση. Εσύ;

Η Monica έχει κατηγοριοποιημένα τα πάντα σε ενότητες και έτσι ποτέ δεν μπορεί να μπερδευτεί το λουλούδι που προορίζεται για τη μπουτουνιέρα του γαμπρού με εκείνο που είναι για να σφραγίσει το thank you gift.

4. Η Monica δεν ακούει κανέναν. Εσύ;

Ξέρει τι θέλει και προχωράει. Αν εσύ πάλι, ανήκεις στις brides-to-be που αλλάζουν γνώμη ανάλογα με το ποια φίλη βρίσκεται κοντά τους, τότε σίγουρα έχεις πρόβλημα.

5.  Monica the perfectionist.

Πραγματικά καμία λεπτομέρεια δεν μπορεί να ξεφύγει από το μάτι της Monica Geller. Τίποτα δεν πέφτει στο πάτωμα, τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη του! Προτείνουμε να ακολουθήσεις το στιλ της!

monica_geller_yes_i_do_3.jpg

6. H Monica πάλεψε για το νυφικό της.

Και δεν λέμε να παλέψεις για το νυφικό σου γιατί μάλλον αυτό στην Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να συμβεί, όμως προτείνουμε να παλέψεις για όλα όσα έχεις ονειρευτεί! Τίποτα και κανείς δεν πρέπει να σου χαλάσει το όνειρο!

7. Η Monica αξιοποιεί ουσιαστικά τις φίλες της.

Η Rachel και η Phoebe δεν είναι κοντά της μόνο για να πουν τη γνώμη τους, αλλά για να τη βοηθήσουν ουσιαστικά σε ό,τι χρειαστεί. Μέχρι που θα παλέψουν με άλλες μέλλουσες νύφες για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν στη φίλη τους το dreamy wedding dress.

8. Δεν αφήνει τον Chandler απέξω. Εντελώς.

Κάθε νύφη είναι το girl boss στην προετοιμασία ενός γάμου. Αυτό το γνωρίζουμε και είναι έτσι από αρχαιοτάτων χρόνων. Όμως όσο κι αν αισθάνεσαι πως ο μέλλων σύζυγός σου δεν έχει πολλά να προσφέρει στο project «wedding preparation», είναι απαραίτητο -σχεδόν υποχρεωτικό- να εντάξεις τον σύζυγό σου στην όλη προετοιμασία! Στο τέλος θα δεις ότι και το θέλει πολύ και έχει πολλά να προσφέρει!

9. She wants «a marriage not a wedding».

Στα ελληνικά η απόδοση δεν είναι τόσο ακριβής, όμως όσο πλησιάζουν οι μέρες του γάμου της συνειδητοποιεί πως θέλει έναν ουσιαστικό γάμο, μια ένωση, την έναρξη του «μαζί» και όχι απλά έναν γάμο για το θεαθήναι, έναν γάμο που θα κοστίσει χιλιάδες δολάρια χωρίς να περιλαμβάνει συναίσθημα και ουσία.

10. Η Monica ζει την κάθε στιγμή! Εσύ;

Δεν αφήνει κανέναν να της χαλάσει το όνειρο! Καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να την αποτρέψει από το να ζήσει κάθε δευτερόλεπτο της νυφικής προετοιμασίας!

monica_geller_yes_i_do_2.jpg

Well done Monica!

Διαβάστε επίσης…
Πώς η Cindy Crawford θα σε βοηθήσει να χτίσεις σώμα για τον γάμο σου όσο #menoumespiti

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!