Με αφορμή τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Ιταλού σχεδιαστή Roberto Cavalli, κάνουμε flashback στον γάμο της κόρης του, Christiana, με τον Francesco Agostinelli τον Οκτώβριο του 2014 στη Φλωρεντία.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 5

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής δεν μπορούσε να κρύψει λεπτό τη συγκίνησή του, καθώς ήταν ο ίδιος που σχεδίασε το νυφικό της αλλά και την παρέδωσε στον γαμπρό, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Ο γάμος έγινε στην ίδια εκκλησία όπου 50 χρόνια πριν είχε παντρευτεί τη σύζυγό του και μητέρα της Cristiana, Silvanella Giannoni.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 2

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 3

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 4

Η Cristiana φορούσε ένα λευκό νυφικό και με τη συνοδεία του πατέρα της έφτασε στην εκκλησία, εκεί όπου την περίμενε ο γαμπρός μαζί με τον 2,5 ετών ετών γιο τους, Gabriel.

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 7

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 8

Ο Roberto Cavalli ήταν τόσο συγκινημένος που έγραψε χαρακτηριστικά στο blog του: «Είμαι πιο ευτυχισμένος από όσο μπορώ να πω. Το να συνοδεύεις την κόρη σου την ημέρα του γάμου της είναι μια μοναδική εμπειρία που θα μπορούσες ποτέ να έχεις ή που θα είχες φανταστεί… Σε ευχαριστώ Cristiana για όλη τη χαρά που έχεις φέρει στη ζωή μου».

Yes I do celebrity wedding Christiana Cavalli 5

Πηγή: fthis.gr