Ο Αδάμ Τσαρούχης αυτή την περίοδο ακούει μουσική και διαβάζει στίχους ετοιμάζοντας το δεύτερο δίσκο του, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ο Αδάμ δεν σταματά ποτέ να ακούει και να μελετά μουσική! Ποιο μουσικό είδος αγαπά; Μα φυσικά τη Jazz και τους Swing ρυθμούς της!

Εμείς τον συναντήσαμε και τον ρωτήσαμε για το δικό του αγαπημένο θέμα… τη μουσική, και το δικό μας… το γάμο.

cDSC_3714_crema_crop_50

Για ένα μουσικά επιτυχημένο γαμήλιο πάρτι…

Τι πρέπει να φροντίσει το ζευγάρι;

Α.Τ.: Το πρώτο που πρέπει να φροντίσει είναι η μουσική του γαμήλιου πάρτι να ανταποκρίνεται στο γούστο των καλεσμένων τους και να τους κάνει να περάσουν όμορφα. Φυσικά, δεν πρέπει να σκεφτούν μόνο τους άλλους, πρέπει να αγαπούν και αυτοί τη μουσική που επιλέγουν!

Και τι γίνεται αν τα γούστα και οι απόψεις διίστανται;

Α.Τ.: Δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι ωραίο να υπάρχει ποικιλία στη μουσική ώστε να μην γίνει το πάρτι μία μονότονη μουσικά βραδιά… Διαφορετικά μουσικά είδη καλύπτουν πολλά διαφορετικά γούστα και ευχαριστούν περισσότερους καλεσμένους.

Αν κάποιο ζευγάρι…

Ζητούσε τη συμβουλή σου;

Α.Τ.: Θα πρότεινα να υπάρχει μια live μπάντα που να παίζει Swing και 80s Disco. Είναι μουσική με την οποία μπορείς να χορέψεις και να περάσεις ευχάριστα. 

Ήθελε με ένα τραγούδι να σε ξεσηκώσει να χορέψεις;

Α.Τ.: Θα με ξεσήκωναν με το “You’re just too good to be true”. Είναι ένα κλασικό κομμάτι που κάνει τον κόσμο να χορεύει… Το έχω τραγουδήσει σε γάμο και έχω δει τους καλεσμένους να το διασκεδάζουν.

Ώστε έχεις τραγουδήσει σε κάποιο γάμο;

Α.Τ.: Ναι, το έχω κάνει δύο φορές. Την πρώτη τραγούδησα τον πρώτο χορό σε ένα γάμο που ήμουν κουμπάρος και τη δεύτερη, σε έναν πολύ όμορφο γάμο στη Ζάκυνθο, μαζί με τη μπάντα μου κάναμε ένα πρόγραμμα swing χορευτικό… ήμασταν έκπληξη για τη νύφη!

 cDSC_3746_nf

Picking Your First Dance Song

Η επιλογή του τραγουδιού για τον πρώτο χορό του ζευγαριού είναι πολύ σημαντική και σίγουρα δεν είναι εύκολη… Αδάμ, μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις;

Α.Τ.: Νομίζω ότι το πρώτο τραγούδι ενός γάμου θα πρέπει να είναι ένα κομμάτι το οποίο το ζευγάρι αγαπάει πολύ και είναι ταυτισμένο μαζί του και φυσικά στους ρυθμούς του οποίου μπορούν να χορέψουν… είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ζευγάρια που δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που έχουν διαλέξει. Για παράδειγμα να μην επιλέξουν ένα ταγκό αν δεν νιώθουν άνετα να το χορέψουν!

Any Special Advice?

Α.Τ.: Δεν θα μου άρεσε η επιλογή του τραγουδιού να γίνει ανάμεσα από ελληνικά λαϊκά τραγούδια και κλασικές wedding μπαλάντες. Είναι καλύτερο το ζευγάρι να διαλέξει κάτι πιο ξεχωριστό, ένα τραγούδι με το οποίο έχει πραγματικά δεθεί.

Yes I Do & No I Don’t τραγούδια για τον πρώτο σας χορό by Adam Tsarouchis:

 

Smile by Nat King Cole

My Heart Will Go On by Celine Dion

The First Time I Ever Saw Your Face by Roberta Flack

 

 

Είναι Στιγμές από τον Αντώνη Ρέμο

My Funny Valentine by Frank Sinatra

Unbreak My Heart by Toni Braxton                 

 

 
 

 
 

Yes I Do Info:

Ο Αδάμ γεννήθηκε στην Αθήνα. Με πατέρα τραγουδιστή και μουσικό μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλή μουσική και το ραδιόφωνο μόνιμα ανοιχτό. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική και τραγούδι κερδίζοντας μάλιστα υποτροφία για το Musical Theatre στην Αμερική! Μετά τις σπουδές του ξεκίνησε να τραγουδά σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και να συνεργάζεται με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς. Παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικούς χώρους κυρίως με jazz ρεπερτόριο αλλά και διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή.

Ακούστε τον Αδάμ στον πρώτο του δίσκο “Σαν Ταινία”.

Και το φετινό χειμώνα δείτε τον σε μία από στις κοινές του εμφανίσεις με την Ηρώ.

Facebook: adam.tsarouchis

Instagram: @adamtsarouchis

Twitter: @adamtsa

Credits:

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Grooming: Σαββίνα Σκεπετάρη

Location: Πύργος Πετρέζα

Διάβασε  αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

TSAROUXIS

Από την Ευαγγελία Σιγάλα